| | #1 (mesaj-linki) | |
| Bozuk Resimleri Açmak
Arkadaşlar öncelikle merhaba; Bir kaç gün önce kullandığım xp işletim sistemi çöktü.Yeni ve daha yüksek kapasitede bir disk aldım ve eski diskteki verileri yeni disk'e transfer ettim.Fakat özellikle resim ve mp3 dosylarını problemli olarak kurtardım.Örneğin resim dosyaları yarısı normal yarısı siyah bir şekilde görünüyor.Aynı şekilde mp3 dosyaları da 64 kb. olarak görünüyor ve süresi 2-3 sn.'ye oldu. Önerebileceğiniz veya kullandığınız herangi bir program varmı? Şimdiden teşekkür ederim... | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bozuk Resimleri AçmakRecover My Files 3.9.8.5266 bu programı öneririm... | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Jpeg onarımı
Arkadaşlar merhaba, format atmak zorunda kaldığım hdd den , istediğim bazı belge ve resimleri recovermyfiles programı ile geri kurtardım anca resim dosyalarımdan bazıları ( jpeg olanlar ) açtığımda sanki puzzle yapılmış gibi bozuk görünüyor bu dosyaları nasıl onarabilirim, teşekkürler. Örnek resim için tılkayınız : ![]() | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bozuk Resimleri Açmak
aynı sorun bende de war..recover my files kullanıyorum..resim boyut olarak büyük ama açılmıyor.başka prg de denedim fakat aynı.bunların hiç mi geri dönüşü yok??
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bozuk Resimleri Açmak
Malesef arkadaşlar benim bildiğim bir alternatif yok...
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bozuk Resimleri Açmak BU Kurtarma işinde En iyisi R-Studio network Edition Denemeni TAvsiye ederim Çok Başarılı Oldugu Gİbi Geri Getiriyor | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| bozuk resim, bozuk resim kurtarma, bozuk resimler, bozuk resimleri açma, resim açma programı, |
Bozuk Resimleri Açmak Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Bağlantıları Varsayılan Tarayıcıda Açmak | ahmetgns | StuffPlug-NG | 0 | 05-11-2008 01:45 |
| Doğuş - Bozuk | soulpower | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 26-06-2008 23:29 |
| Dicovery'de oturum açmak | redstar1972 | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 28-03-2008 19:23 |
| Mayası Bozuk - Mayası Bozuk Nedir - Mayası Bozuk Hakkında | nünü | X-Sözlük | 0 | 16-02-2008 00:55 |
| Kapıları Açmak - Birlikte Ayrılık | Blue Blood | YouTube'dan Seçmeler | 0 | 04-03-2007 16:08 |