Arama

WinRAR - Dosya Sıkıştırma Programı

Güncelleme: 7 Aralık 2014 Gösterim: 78.466 Cevap: 0
CyBeRPrenS - avatarı
CyBeRPrenS
Ziyaretçi
7 Aralık 2014       Mesaj #1
CyBeRPrenS - avatarı
Ziyaretçi
“Sıkıştırılmış dosya” adı ile Türkçeleşmiş olan WinRAR dosyaları en çok tercih edilen arşivleme dosyasıdır. Bu arşivleme sistemi ile göndereceğiniz birden fazla dosyayı birleştirerek çok daha hızlı bir şekilde iletebilirsiniz. Bu şekilde arşivlediğiniz dosyalar bilgisayarınızda daha az yer kaplayarak bilgisayar verimini daha etkin kullanmanıza yardımcı olur. Böyle bir dosyaya sahip olmak için yapacağınız tek şey indirshop.com da winrar yazarak arama yapmanız yeterlidir.

Sponsorlu Bağlantılar
WinRAR - Dosya Sıkıştırma Programı

Bilgisayar tutkunları tarafından sıkça tercih edilmesinin sebebi en güvenilir arşiv programı olmasıdır. Ayrıca RAR dosyaları ZIP dosyalarından çok daha fazla dosyayı kolaylıkla sıkıştırabildiğinden daha fazla tercih edilen program olmayı hak ediyorlar. Yeni çıkan sürümleriyle tam 13 adet arşiv programını RAR formatına çevirebilen WinRAR programı arşivleme işini en sıkıntısız hale getiren program oldu denilebilir. İnternete yüklemek istediğiniz birden fazla dosyayı da çok daha hızlı yüklemenin bir yolu olan RAR dosyaları dosya paylaşmada büyük fırsatlar sunuyor.

Böylesine kullanışlı olan bu programı kullandığınız arama motoruna WinRAR indir yazarak hemen indirmeye başlayın. Doya gönderirken ve alırken sağladığı kolaylıklar bir yana, bilgisayarınızdaki dosyaların belli bir düzende durması için de en verimli yardımcınız olacaktır. Diğer denenmiş sıkıştırma dosyaları içinde en güvenli ve sürekli kendini geliştiren, güncelleyen bu program hayatınızı kolaylaştırmak için sizi bekliyor.

Winrar Windows, Linux, Mac ve Mobil indirme linkleri hepsi tek sayfada sizler için daha kolay indirme imkanı olsun diye toplanmış.



Benzer Konular

30 Mayıs 2014 / Misafir Soru-Cevap
19 Nisan 2012 / Ziyaretçi Soru-Cevap
2 Ocak 2009 / tHeBruTaLiTyOfHeLL Bilgisayar