USB Flash Disk'e Koruma Koymak Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 22-09-2008   #1 (mesaj-linki)
USB Flash Disk'e Koruma Koymak

merhaba arkadaslar usb flash diskimizi PC de oldugu gibi Deep Freeze gibi bir programla dondurma imkanımız varmı benim istegim dısında herhangi bir bilgisayara taktıgım da virüs sızmasını engellemek amaclı flash disk normal acalısıcak bi nevi veri alımını kesmek istiyorum nasılki deepFreeze kurdugumuzda pc donuyor ama normal işlemlerimizi yapıyoruz bende flası cıkarıp taktıgımda hep aynı benim bıraktıgım gibi kalmasını istiyorum ilgilenirseniz sevinirim üstadlar help me!!!
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 22-09-2008   #2 (mesaj-linki)
tHeBruTaLiTyOfHeLL
Cvp: USB Flash Disk'e Koruma Koymak

USB Disk Security programı bilgisayarınıza taktıgınız kucuk flash diskler icin %100 koruma sağlıyor ne gibi bir koruma derseniz cogu kişi flashdiski bilgisayarına taktıgında ya flashdiske virus, solucan vs.. yazılımların bulastıgını ve bilgisayarımıza yazılımsal sorunlar olusturur bu program ile artık usb flash disklerinizi güvenle bilgisayarınıza takabilecek veri alışverişi sağlıyabileceksiniz.. Antivirus programlarına gore boyutu oldukca kucuk ve cok daha hızlı calısmaktadır.. Programın Çalıştığı İşletim Sistemi Windows 95, Windows 98, Windows 2000, Windows XP, Windows NT 4.0, Windows ME, ve Vista.

>>>USB Disk Security 5.0.1.8<<<

NOT: Program Demo Sürümdür, Google Amca'dan İlaç İsteyin.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
diske, flash, koruma, koymak, usb
flash disk koruma, flash disk virus koruma, usb virus koruma, usb virusten koruma,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
USB Flash Disk'e Koruma Koymak Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Save Flash - Flash Saver - Flash Kaydedici virtuecat Ücretsiz-Beta Yazılımlar 8 21-02-2009 23:48
Flash (Flash Kimdir? - Flash Hakkında) KisukE UraharA Süper Kahramanlar 6 18-01-2009 23:44
SWF9 Patch - Flash Player 9'da yüklenmeyen flash animasyonları için NeutralizeR Flash/Video Dünyası 13 12-12-2008 20:04
Klasörlere Özel Simgeler Koymak bloodbower PC/Internet Teknik Destek 4 28-06-2008 23:44
Flash Programları AnimFx MixFX Magic Flare Astro Flash AnFx Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 13 26-09-2006 16:08