| | #1 (mesaj-linki) | |
| Bir Dosyayı Tamamen Silmek
Şimdi bir dosyayı tamamen silince aslında tamamen silinmiyor. Hard diske kaydediliyor ya... Ve silinmiş dosyaları almak için çeşitli programlar olduğunuda biliyorum. Şimdi benim istediğim şu; Herhangibi dosyayı bir daha asla geri gelmemek üzere silmek ... Bunu nasıl başarabilirim ? Bir konu için bana lazımda onun için soruyorum... Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Dosyayı Tamamen Silmek
Bilgisayarınızdan bir dosya sildiğiniz zaman bu tamamen harddiskinizden silinmez. Veri kurtarma programlarını kullanarak bu dosyayı geri döndürme şansınız vardır. Eğer sildiğiniz öğelerin sisteminizden tamamen kaldırılmasını ve bir daha geri döndürülememesini istiyorsanız eğer Eraser programı sizin işinizi görecektir. Program sildiğiniz dosyanın yerine rastgele veriler getirerek silinen veriye bir daha ulaşılamamasını sağlıyor. Diğer Özellikleri: # 95, 98, ME, NT, 2000, XP ve DOS'ta boş alanı temizler. # Geri dönüşüm kutusunu temizler. # Tekrar yazılabilir CD'leri ve disketleri temizleyebilirsiniz. # "Temporary internet files" klasörünü temizler. # Cookie'leri temizler. # Internet Cache'i temizler. # Fat32 ve NTFS dosya sitemleri ile uyumludur. > > İ n d i r < < | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Dosyayı Tamamen Silmek
Hmm... Yardımınız için teşekkürler şimdi ben sildiğim bir dosyayı harddisktende silmek isitiyorum program bunu yapabiliyor dediğinize göre ama nasıl yapıyor onu bulamadım işte yani kullanımını anlatırsanız biraz çok daha sevinirim çünkü pek bir şey anlamadım açıkçası...
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| dosyalari tamamen silmek, silinmis dosyalari tamamen silme, |
Bir Dosyayı Tamamen Silmek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Engellenenler Listesini Silmek | bora879 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 13 | 1 Hafta Önce 23:40 |
| Facebook Artık Tamamen Türkçe (Eklentisiz) | PiSiK0PATR | Internet/Bilgisayar Dünyası | 5 | 11-09-2009 01:50 |
| Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 5 | 25-06-2009 17:26 |
| Format sonrası eksik dosya uyarısı neden olabilir? Dosyayı nasıl geri yükleyebilirim? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 21-11-2008 14:19 |
| MessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım? | NeutralizeR | MessengerDiscovery | 1 | 23-05-2008 14:44 |