Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 05-03-2007   #1 (mesaj-linki)
Bilgisayarınız için neleri biliyorsunuz? Bilgisayarınız için neleri biliyorsunuz?

Bilgisayarınız için yeterince iyi bilginiz,bakım yapma alışkanlığınız var mı?Emin misiniz?
Efendim,şimdi sizlere bunları sorsam,evet diyecek bana bilgisayarınız için yaptıklarınızdan bahsedeceksiniz..
Evet,eminim elbette bilgisarınız için gereken herşeyi yapıyorsunuzdur ama,ben yine de onun için gerekenleri 10 maddede toplamak istedim..
Belki unuttuklarımız,yada bilmediklerimiz vardır diye..
1)Bilgisayarınıza her ay ya da zamanında gereken güncelleştirmeleri yapıyor musunuz?
2)Disk bakımı anlamında,birleştir,yapıştır işlemlerini yapıyor musunuz?
3)İnternet ortamında her siteden virüs alabileceğinizden her türlü virüse dayanıklı uygun bir antivirüs kullanıyor musunuz?
4)Kasa fanı tıkanmasın ve rahatsız edici (boğucu) bir ses çıkarmasın diye, tozlandığı zamanlarda,kasanızı açıp uzuun uzunnn (!) kasanızın parçalarını temizliyor musunuz?
5)Bir ADSL kullanıcı iseniz internet üzerinde yapabilecekleriniz belli bir limiti olduğundan haberdar mısınız?
6)Küçük kardeşinizin sizden habersiz bilgisayarınızı karıştırdığını ve bazı sistem dosyalarına zarar verdiğini biliyor muydunuz? (!)
7)Hoparlörünüzün sesini sonuna kadar (yanlız dikkat edin en sonuna kadar) açmanızın hoparlörünüze belli bir ölçüde zarar verdiğini biliyor musunuz?
8)Msn kullanıcısı iseniz ve plus kullanıyorsanız , farkında olmadan verdiğiniz talimatlar doğrultusunda , sohbetlerinizin bilgisayarınızdaki sabit bir dosyaya kaydedildiğini ve bunları bilgisayarınızı karıştıranların okuyabileceklerini biliyor musunuz?
9)İnternet üzerinde izlediğiniz videoların ADSL potasını doldurmakta etkili olduğunu biliyor musunuz?
10)Yağmurlu ve özellikle gökgürültülü günlerde bilgisayarınız açık iken, yıldırım düşebilme oranının yükseldiğini biliyor muydunuz?
Sizin için çook basit maddeler belki bunlar,belki ezelden beri bildikleriniz hepsi!Ama bilmeyenler,yada hatırlamak isteyenler vardır belki orda biryerlerde..
Ben bu kadarını paylaştım efem,devamını da sizden bekliyoruz..
İlginize,bilginize,bizi sizle buluşturan pcnize çook teşekkürler efendim..
Green Almond

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 16-03-2007   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Bilgisayarınız için neleri biliyorsunuz? Cvp: Bilgisayarınız için neleri biliyorsunuz?

teşekkür ederim. 10. madde hariç yapıyorum kasa için geçerli değildir her halde. hoparlor yerine kulaklık takıyorum
Eski 22-03-2007   #3 (mesaj-linki)
Cvp: Bilgisayarınız için neleri biliyorsunuz? Cvp: Bilgisayarınız için neleri biliyorsunuz?

mrb tsk ederim cok guzel ben de bir tane ekliyeyim pc nizi ve cebinizi seviyorsaniz.. pc bir buyucü degil ondan cok sey beklemeyin ve kurcalamayin göcebiliyor bu diyarlardan)))))))
Eski 22-03-2007   #4 (mesaj-linki)
vain

tşk. hepsini bilyorum
Eski 24-03-2007   #5 (mesaj-linki)
sinan güngör

sahul böyle kolay şeyler koyma turkıshh hacker
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
internette yaptıklarınızın kaydedildiğini,
Konu Araçları

Bilgisayarınız için neleri biliyorsunuz? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows XP'de Hizmetler, İnce Ayarlar, Hızı ve Güvenliği Arttırmak akyal PC/Internet Teknik Destek 23 11-04-2008 22:38
Fabrikasyon Üretimler kompetankedi Mühendislik Bilimleri 4 14-05-2007 17:11
Protein Sentezi ThinkerBeLL Biyoloji 4 11-04-2007 02:04
Marksizm ThinkerBeLL Felsefi Mevzular 3 17-01-2007 00:25
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 19:40
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 07:41Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.13811803 saniyede (69.59% PHP - 30.41% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR