| | #6 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows'u Lisanslı Hale Getirmek
arkadaşlar xp yi lisanslı yapabilirsiniz ancak microsoft.com u kandıramazsınız
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) |
eğer bilgisayarında lisans etiketi varsa yeniden kurup telefonla etkinleştirmelisin büyük ihtimalle tanıdığın akıllı biri kendi bilgisayarında kullanmıştır yeniden kurup telefonla etkinleştirirken zaten görüştüğün kişi sana başka bi bilgisayarda kullanıp kullanmadığını sorar "hayır sadece bu bilgisayarda kullanıyorum donanım değişikliği yapılmadı" dersin | |
|
| | #8 (mesaj-linki) |
bende denedim ama bendede zaten etkinleştirldi diye bilgilendirdi
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) |
arkadaşlar merhaba .. benim sorunum key lock...pc ye format atıcam ama keylock unuttum nerde cd üzerindede yazmıyor pc nin içinden bulabilirmiyim acilllllll teşekkürler
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) |
nasıl etkinleştirebilirim
| |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Windows'u Lisanslı Hale Getirmek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Virüsler ve Trojanlar Nedir? Nasıl Bulaşır? Korunma Yolları ve Temizlik | ThinkerBeLL | PC/Internet Teknik Destek | 23 | 31-05-2008 00:06 |
| Hale Soygazi (Hale Soygazi Kimdir? - Hale Soygazi Hakkında) | Mystic@L | Sinema tr | 1 | 28-01-2008 10:12 |
| Bilgisayarla ilgili 180 soru ve cevapları | ilkay86 | PC/Internet Teknik Destek | 5 | 14-07-2007 14:17 |
| Hale Asaf (Hale Asaf Kimdir? - Hale Asaf Hakkında) | Mystic@L | Sanat tr | 0 | 25-11-2006 11:28 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||