Arama

WorkTime

Güncelleme: 1 Kasım 2008 Gösterim: 1.216 Cevap: 0
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Kasım 2008       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Harcadığınız Zamanı Fark Edin

Sponsorlu Bağlantılar

Bilgisayar başında geçen saatlerinizi hangi programlara veya internet sitelerine harcadığınızı öğrenmek ister misiniz? WorkTime yazılımıyla bu mümkün.
Çoğu kullanıcı bilgisayar başındayken zamanın nasıl geçtiğinin farkına varmaz. Ancak sizin yerinize bunu fark edip hatta geçirdiğiniz dakikaların raporunu tutabilen WorkTime yazılımı bunun hep farkında. Program kurulumunun ardından sistem tepsisinde otomatik olarak çalışmaya başlıyor. Arka planda çalıştığı sürece yaptığınız tüm işlemleri teker teker kaydediyor. Gün sonunda veya istediğiniz bir zaman programın sistem tepsisindeki simgesine sağ tıklayarak Reports menüsüne geldiğiniz an kaydedilen tüm raporları görebiliyorsunuz.


Ayrıntılı Raporlama

Raporları listelenmiş bir şekilde görebileceğiniz gibi Chart menüsünden çeşitli grafik ve tablolar ile de bunları görmeniz mümkün. Açtığınız bir programı veya internet sitesini kaç dakika kullandığınız, saat kaçta kullanmaya başlayıp kaçta uygulamayı kapattığınız gibi tüm bilgiler bu raporlarda sizlere sunuluyor.


Programı 30 günlük kullanım kısıtlaması ile indirebilirsiniz. Bu süre geçtikten sonra da kullanıma sınırsız bir şekilde devam etmek için 29.95 dolar ödemeniz gerekiyor.


Yazılımı indirmek için tıklayın. (2,9 MB)