| | #1 (mesaj-linki) | |
| PC'ler Arasında Bilgisayar Ağı Kurmak
Merhaba; 2 bilgisayar arasında internet cafe'lerdeki gibi bir bağlantı yapmak istiyorum.Amacım bilgisayardaki oyunları karşılıklı oynamak.Bu konuda sizden teknik destek talep edicektim, bunu tam olarak nasıl yapacağımı bilmiyorum, bir yol gösterirseniz çok memnun olurum. Elimdekiler : 1-Desktop Bilgisayar (XP) 2-Laptop Bilgisayar (Vista) 3-AirTies Wireless Modem *Diğer bilgisayar ile aramda bir oda uzaklık var. Desteğinizi bekliyorum.Teşekkürler. *Bu bağlantıya ne isim verildiğini bilmediğim için, konu başlığına genel olarak "Bağlantı Sorunu" yazdım, umarım sorun olmaz. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC'ler Arasında Bilgisayar Ağı Kurmak
internet kafede ağa yeni bir bilgisayar eklemek
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| adı, arasında, bilgisayar, kurmak, pcler |
PC'ler Arasında Bilgisayar Ağı Kurmak Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| İşyeri kurmak için gerekli belgeler nelerdir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 04-02-2009 17:21 |
| Home Studio kurmak için nelere ihtiyacım var? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 31-01-2009 14:04 |
| Emule'yi kurmak ve sonra bağlanmak nasıl olur? | gazolay | Soru-Cevap | 1 | 23-01-2009 07:55 |
| Bilgisayar Nedir? Bilgisayar Hakkında | Blue Blood | Bilgisayar Bileşenleri (Hardware) | 3 | 19-09-2008 17:01 |
| İrem - Hayal Kurmak Bedava | GÜLGECELER | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 08-09-2008 22:09 |