| | #16 (mesaj-linki) | |
Cvp: Windows XP'de Hizmetler, İnce Ayarlar, Hızı Ve Güvenliği Arttırmak Alıntı:
Ses çıkması genellikle fanlardan kaynaklanır. Tozlanmış olabilir temizlemen gerek ara sıra. HDD sesi ise kasanda fazla titreşim varsa buda hdd nin zamanala ses çıkarmasına yada arızalanmasına neden olabilir. | ||
|
| | #17 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows XP'de Hizmetler, İnce Ayarlar, Hızı Ve Güvenliği Arttırmak
teşekkürler
| |
|
| | #18 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows XP'de Hizmetler, İnce Ayarlar, Hızı Ve Güvenliği Arttırmak
Öncelikle selamlar... Bazı arkadaşlar microsoftun bant genişliği ayarında yaptığı %20 kısıtlamaya ilginç demişler. Ayarların mantığını karşılaştırdığınızda görülecekki bu çok mantıklı bir uygulamadır. Çünkü internet kullanımı ve dosya paylaşım(ağ) için ayrı ayrı bant genişliği ayarı yapılmış olup kısıtlanan %20'lik bölümün paylaşım(ağ) için atanan %20 ye eşit olduğu görülür. Yani web sayfalarında gezinirken birde dosya paylaşım yapıyorsanız (özellikle download) 'bu sayfa neden geç açılıyo şimdi' dememeniz için düşünülmüş basit bir çare olarak görülmüş bir uygulamadır. Saygı ve sevgiyle... | |
|
| | #19 (mesaj-linki) |
wındows xp etkınlestırme merhabalar ben bu sıteyı format atma konusunu ararken buldum.3hafta once pc sıme format atma gerektı formatı attım ama sımdı etkınleştırme ıstıyo ve sadece 7 gunum kaldı cd aldıgım arkadasım urun anahtarını vermıyor ve bende bu işerın acemısıyım ne yapmam lazım yenı bır wındows cd sı nı yükleme yapsam düzelirmi ama nasıl yapıcam lütfen bana yardım edin simdiden tsklr | |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
Cvp: wındows xp etkınlestırme Alıntı:
Eğer kaçak işletim sistemi kullanıyorsanız yine yasal olmayan yazılımlarla windowsu lisanslamanız mümkün. | ||
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| download hızını arttırma, download hızını arttırmak, pc de ses arttırma, pc de ses ayarları, pc hızını artırma, windows hızını artırma, windows hızını artırmak, windows xp hızını artırmak, xp download hızı, xp hızını artırma, |
Windows XP'de Hizmetler, İnce Ayarlar, Hızı ve Güvenliği Arttırmak Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| İyi Bir Bilgisayar Operatörü Nasıl Olur? | NoRanynn | PC/Internet Teknik Destek | 39 | 1 Hafta Önce 18:00 |
| Otomatik (Unattended) Windows Kurulumu | NoRanynn | PC/Internet Teknik Destek | 7 | 28-04-2008 02:39 |
| Sabit Diskleri Doğru Bölümlemek | bloodbower | PC/Internet Teknik Destek | 1 | 17-10-2007 22:00 |
| Bilgisayarla ilgili 180 soru ve cevapları | ilkay86 | PC/Internet Teknik Destek | 5 | 14-07-2007 14:17 |
| Windows Installer CleanUp Utility | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 1 | 07-02-2007 00:39 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||