Arama

Wordpress için Ücretsiz Video Temaları

Güncelleme: 30 Haziran 2013 Gösterim: 2.425 Cevap: 0
bilisimbaskan - avatarı
bilisimbaskan
Ziyaretçi
16 Haziran 2012       Mesaj #1
bilisimbaskan - avatarı
Ziyaretçi
Wordpress için Ücretsiz Video Temaları
MsXLabs.org

Sponsorlu Bağlantılar

C39Ccretsiz Bedava Wordpress Video TemasC4B1

Herkese Wordpress ile ilgili olarak çalışabileceği harika ve yeni olan bir video teması projesini sunacağım. Öncelikle artık her İnternet sitesi videolar bölümünü wordpress alt yapısı ile sağlayabilecek ayrıca İndexlenmesini istediği konuyu video olarakta iç linkleme ile tanıtacağı harika bir video temasıdır. Genel olarak bir çok insanın kullanabileceği kalite ve yapıda olan kolay kullanıcı arayüzü ile genel olarak bir çok video scriptinden ayıran konuları ile harika bir video temasıdır. Genel olarak bu tür video temaları konusunda ilgili çalışmaların yapılması mümkündür. Ülkemizde Türkçe tema üreticisi ve Türkçe hazırlanmış ücretsiz wordpress video teması çok az bulunması nedeni ile bir hazine niteliği taşımakta olan bedava wordpress video teması herkesin işine yarayacaktır. Kullanmasanız bile arşivinizde saklayıp daha sonra kullanmak üzere test ve inceleme yapmanız gereken harika bir wordpress teması olan bu tema ile ilgili olarak bir kaç wordpress ve video İnternet siteleri hakkında detaylı bilgiler vereceğim.

Öncelikle video teması ile alt alan adı kullanarak video sitesi yayını yapabilirsiniz. Video sitesinin size ek ve artı hit ile adsense reklam alanlarında kullanacağınız reklamlar sayesinde gelir sağlayacağını belirtebilirim. Genel olarak mynet ve benzer bir çok büyük portal ana sitesinden elde ettiği gelirlerin yetmemesi nedeni ile alt alan adları kullanarak yayınlar yapmaktadır. Oyun, video, müzik ve sohbet bölümleri ile kullanıcılarına ek özellikler sunmakta olan mynet ve benzer portallar genel olarak insanların ulaşmasını istediği alanlar konusunda geniş ve fazla alan sağlamaktadırlar. Türkiye ve avrupada bu tür örnek İnternet sitesi yayınları vardır. Bunu yahoo ve Amerikan online ile örnek verebiliriz. Genel olarak bu tür İnternet siteleri gibi yayın yaparak gelir elde etmeniz mümkündür fakat bunlar için büyük servetler harcamanız gerekebilir. Wordpress alt yapısını kullanarak bu yayınları yapmanız mümkündür fakat dikkat edilmesi gereken yayın yapılacak alana uygun bir wordpress teması bulmanızdır. Video için ve oyun için benim verdiğim örnek temaları kullanmanız önerilir. Her iki tema google ve wordpress dostu olarak bir çok arama motorlarında site içeriğini çok çabuk indexlemektedir. Ayrıca her iki temanında genel olarak adsense alanları kullanıcıları rahatsız etmeyecek şekilde reklamlar ile buluşturmaktadır. Bu nedenle kullanılması ek gelir ve kazançlı bir yatırım yapılması açısından kesinlikle önerilir. Ayrıca video temasında diğer video temasında olmayan özellikler tema içerisinde kurulduğunda hazır olarak gelmektedir. Bunları İnternet adresinden video yayınlama özelliği olan youtube ve benzer video sitelerinin video izleme sayfasından otomatik olarak videoyu sayfanızda yayınlama imkanı vermektedir. Ayrıca tema içerisinde resim botu sayesinde eklediğiniz videolara resim eklemesenizde resmi otamatik olarak çekerek yayınlayan sistem vardır.

Genel olarak tüm video temalarında olması gereken özelliklerin hemen hepsine sahip olan temanın vitrin özellikleri tıpkı youtube sayfasına girdiğinizde youtube sayfasında yayınlanan en son video sayfası gibi çalışan ve anında video izleme imkanı sunan vitrin özelliği vardır. Vitrinin diğer özelliklerinden olan son videolar ile sizin için seçtiklerimiz kısmıda harika tasarlanmış durumdadır. Benim açıklamalarımdan daha çok video temasının sayfasını ziyaret etmeniz sizin için faydalı olacaktır kısaca ek bilgi olarak size farklı bir alanını daha anlatışmış halini aktaracağım.

Bedava WordPress Video Teması aşağıdaki linkten indir.
Bedava WordPress Oyun Teması aşağıdaki linkten indir.
-ONNLINE REKLAM Internet Teknolojileri tarafından hazırlanmıştır.-


Son düzenleyen Mira; 30 Haziran 2013 15:08 Sebep: İçerik düzenlendi.

Benzer Konular

2 Eylül 2009 / Misafir Soru-Cevap
11 Mart 2007 / virtuecat Bilgisayar
24 Mayıs 2009 / SrhT Soru-Cevap