Arama Motorlarında Taranan Kelimelerin Silinmesi Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 17-08-2007   #1 (mesaj-linki)
ersinnn
Arama Motorlarında Taranan Kelimelerin Silinmesi

Selam arkadaşlar...

Sizden yardım istiyorum. Konu başlığında da belirttiğim gibi mesela google arama motoruna önceden yazdığım yani tarattığım şeyler kaydoluyor. Mesela Garanti yazıyorum kaydoluyor ve google arama motorunda "G" harfine bastığım zaman otomatik altında hemen "Garanti" veya "G" harfi ile girdiğim kelimeler çıkıyor bunu nasıl engelleyebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden herkese teşekkürler...
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 17-08-2007   #2 (mesaj-linki)
hellboy726 - avatarı
Cvp: Google da yada herhangi bir arama motorunda önceden girdiklerim tekrar görünüyor

ersinnn adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Selam arkadaşlar...

Sizden yardım istiyorum. Konu başlığında da belirttiğim gibi mesela google arama motoruna önceden yazdığım yani tarattığım şeyler kaydoluyor. Mesela Garanti yazıyorum kaydoluyor ve google arama motorunda "G" harfine bastığım zaman otomatik altında hemen "Garanti" veya "G" harfi ile girdiğim kelimeler çıkıyor bunu nasıl engelleyebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden herkese teşekkürler...

G ye basın.

Garanti kelimesi çıktığında mause ile üzerine gelin,

DELETE tuşuna klavyeden basın.

Not: Başlık teknik destek başlığı ile birleştirildi.
Eski 17-08-2007   #3 (mesaj-linki)
vahsi_sel
Cvp: Google da yada herhangi bir arama motorunda önceden girdiklerim tekrar görünüyor

Slm kardeşim hellboyun dediğigibi yapacan ama sayfayı yenile delete yap yani ilede harf harf basmana yerk yok bir kere tıkladığında mause en üstekinin üstünde tut del basık tut. ok
Eski 21-08-2007   #4 (mesaj-linki)
ersinnn
Cvp: Aramamotorlarında Taranan Kelimelerin Silinmesi

çok teşekkür ederim arkadaşlar... söledikleriniz işe yaradı.

Bir istyeğim daha olacak sizden bunların bir daha çıkmaması için ne yapmam gerekiyor bilen varmı... Yani girdiğim kelimeleri kaydetmemesi için ne yapmam lazım... Bunun içinde yardımcı olursanız çok sevinicem. Şimdiden herkese teşekkürler...
Eski 21-08-2007   #5 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

"Araçlar (Tools)" menüsü altındaki "Internet Seçenekleri (Internet Options)"a girin ve "İçerik (Content)" sekmesini seçin. Profilim (personal information) alanındaki 'Otomatik Tamamla (AutoComplete)'yı seçin. "Formları Temizle (Clear Forms)" butonuna tıklayın.

Ayrıca aynı penceredeki formlar kutusundaki işareti kaldırarak gelecekte eski aramalarınızın görünmesini engelleyebilirsiniz. Alternatif olarak, tekil maddeleri geçmişten silmek için "aşağı" ok tuşuna basarak silmek istediğiniz aramayı seçebilir ve Delete tuşuna basarak silebilirsiniz.
Eski 10-09-2007   #6 (mesaj-linki)
volture - avatarı

çohk tşk.ler...
Eski 02-01-2009   #7 (mesaj-linki)
katil_27

ARkadaşlar googlede yazdıgımız konuyu nasıl silceğiz üstte yazdıgımız altta yazdım sildim ama üste yazdım silemıyom lütfen biri sölesin acele
Eski 28-08-2009   #8 (mesaj-linki)
Misafir

merhaba arkadaşlar ben bütün işlemleri denedim delete bastım, shift delete bastım araçlar internet seçeneklerinden hesini sildim ama olmuyo geçmişi silmiyo delete basılı tutuyorum hiç bişey silmiyo lütfen yardım edin
Eski 28-08-2009   #9 (mesaj-linki)
Şua - avatarı

Sistemdeki gereksiz dosyaları silen bir program var indirmenizi tavsiye ederim
C Cleaner sistemdeki tüm geçmişi ve gereksiz dosyaları ,çerezleri siler.. Google da aratırsanız
bulursunuz..
Eski 28-08-2009   #10 (mesaj-linki)
Misafir
Cvp: Arama Motorlarında Taranan Kelimelerin Silinmesi

slm verdiğiniz C Cleaner ı yükledim çalıştırdım fakat hala google da girilen yerler çıkıyo başka yolu varmı yazarsanız sevinirim
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
arama, kelimelerin, motorlarında, silinmesi, taranan
arama motoru nasil silinir, dosya ve gecmisi nasil silinir, googleyi yeniden yukle,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Arama Motorlarında Taranan Kelimelerin Silinmesi Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Doğru akım motorlarında dinamik frenleme nasıl olur? Ziyaretçi Soru-Cevap 1 08-01-2009 21:01
Varsayılan ifadelerin silinmesi Sinless Arşive Kaldırılan Konular 1 28-03-2008 21:12
Arama Motoru - Arama Motoru Nedir - Arama Motoru Hakkında nünü X-Sözlük 0 19-03-2008 13:39
Bellekte Saklanan .dll'lerin Silinmesi bloodbower PC/Internet Teknik Destek 4 25-10-2007 12:20