Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 17-08-2007   #1 (mesaj-linki)
ersinnn
Aramamotorlarında Taranan Kelimelerin Silinmesi

Selam arkadaşlar...

Sizden yardım istiyorum. Konu başlığında da belirttiğim gibi mesela google arama motoruna önceden yazdığım yani tarattığım şeyler kaydoluyor. Mesela Garanti yazıyorum kaydoluyor ve google arama motorunda "G" harfine bastığım zaman otomatik altında hemen "Garanti" veya "G" harfi ile girdiğim kelimeler çıkıyor bunu nasıl engelleyebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden herkese teşekkürler...
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 17-08-2007   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Google da yada herhangi bir arama motorunda önceden girdiklerim tekrar görünüyor

Alıntı:
ersinnn adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Selam arkadaşlar...

Sizden yardım istiyorum. Konu başlığında da belirttiğim gibi mesela google arama motoruna önceden yazdığım yani tarattığım şeyler kaydoluyor. Mesela Garanti yazıyorum kaydoluyor ve google arama motorunda "G" harfine bastığım zaman otomatik altında hemen "Garanti" veya "G" harfi ile girdiğim kelimeler çıkıyor bunu nasıl engelleyebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden herkese teşekkürler...

G ye basın.

Garanti kelimesi çıktığında mause ile üzerine gelin,

DELETE tuşuna klavyeden basın.

Not: Başlık teknik destek başlığı ile birleştirildi.
Eski 17-08-2007   #3 (mesaj-linki)
vahsi_sel
Cvp: Google da yada herhangi bir arama motorunda önceden girdiklerim tekrar görünüyor

Slm kardeşim hellboyun dediğigibi yapacan ama sayfayı yenile delete yap yani ilede harf harf basmana yerk yok bir kere tıkladığında mause en üstekinin üstünde tut del basık tut. ok
Eski 21-08-2007   #4 (mesaj-linki)
ersinnn
Cvp: Aramamotorlarında Taranan Kelimelerin Silinmesi

çok teşekkür ederim arkadaşlar... söledikleriniz işe yaradı.

Bir istyeğim daha olacak sizden bunların bir daha çıkmaması için ne yapmam gerekiyor bilen varmı... Yani girdiğim kelimeleri kaydetmemesi için ne yapmam lazım... Bunun içinde yardımcı olursanız çok sevinicem. Şimdiden herkese teşekkürler...
Eski 21-08-2007   #5 (mesaj-linki)
Cvp: Aramamotorlarında Taranan Kelimelerin Silinmesi

"Araçlar (Tools)" menüsü altındaki "Internet Seçenekleri (Internet Options)"a girin ve "İçerik (Content)" sekmesini seçin. Profilim (personal information) alanındaki 'Otomatik Tamamla (AutoComplete)'yı seçin. "Formları Temizle (Clear Forms)" butonuna tıklayın.

Ayrıca aynı penceredeki formlar kutusundaki işareti kaldırarak gelecekte eski aramalarınızın görünmesini engelleyebilirsiniz. Alternatif olarak, tekil maddeleri geçmişten silmek için "aşağı" ok tuşuna basarak silmek istediğiniz aramayı seçebilir ve Delete tuşuna basarak silebilirsiniz.
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
arama geçmişi nasıl silinir, google arama geçmişi nasıl silinir, google arama nasıl silinir, google geçmişi nasıl silinir, googlede geçmiş nasıl silinir, googlede girdigim siteleri sil, googlede girdigim şeyleri nasıl silebilirim, googleden nasıl silinir, mozillada geçmiş nasıl silinir, mozillada geçmişi silme,
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 04:25Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10492706 saniyede (60.34% PHP - 39.66% MySQL) 7 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR