| | #1 (mesaj-linki) | |
| İnternet Explorer'da Windows Açıklamasını Kaldırmak![]() Birçoğumuz Explorer Kullanıyoruz Ama Biz Msx Olarak http://www.msxlabs.org/forum/msn-mes...i-dolasin.html Mozillayı Öneriyoruz Ama Mozilla Kullanmayanlar İçin Explorer Deki Yukardaki Resimde Gözüken Microsoft Internet Explorer Yazısını Degiştirme Yöntemini Gösterecegim![]() 1 ) Yukardaki Resimde Gözüktüğü Gibi Başlat Ve Çalıştır a Tıklıyoruz ![]() 2 ) Acılan Pencereye regedit Yazıyoruz ve Tamam a Tıklıyoruz ![]() 3 ) Açılan Pencereden HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main yolunu buluyoruz ![]() 4 ) Sağa Kilik İle Yeni >> Dize Değeri Diyoruz ve yeni bir Değer Olusturuyoruz Ve İsim Olarak ( Window Title ) Olarak Yazıyoruz Daha Sonra Bu Yeni Oluşturdugumuz Değere Çift Tklamayla Açıyoruz ![]() Deger Verisi Olarak Herkes Şampiyon Fener Yazsın İstediğimizi Yazıyoruz ve Tamam Diyoruz ![]() Hepsi Bukadar İyi Çalışmalar | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: İnternet Explorer'da Windows Açıklamasını Kaldırmak
Paylaşım güzel sağol.
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
çok saol...
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
teşekkürler
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
emegine sağlık güzel bir konuya değinmissiniz. tüm anlatılan yolları dedim ama som olarak MAİN bölümünde belirttiginiz anahtar kelimeyi bulamadım. her bilgisayarda faklımı olur ben explorer 6.0 kullanıyorum. selamlar Son Düzenleyen turkish_man; 25-10-2007 @ 13:19. Sebep: eksik bilgi | |
|
![]() |
| Etiketler |
| açıklamasını, explorerda, kaldırmak, windows, İnternet |
İnternet Explorer'da Windows Açıklamasını Kaldırmak Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Web Filtre Programını Kaldırmak | formacı | PC/Internet Teknik Destek | 18 | 1 Hafta Önce 13:40 |
| Windows Messenger Uygulamalarını Kaldırmak | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 9 | 3 Hafta Önce 18:31 |
| MSN Content Plus Programını Kaldırmak | windillly | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 8 | 25-02-2009 19:34 |
| Internet Explorer 7′de Arama Çubuğunu Kaldırmak | hellboy726 | PC/Internet Teknik Destek | 1 | 10-12-2007 14:19 |
| MSN Messenger'da Üye Girişi Penceresindeki Önceden Giriş Yapılmış Mailleri Kaldırmak | Sorrow | Diğer MSN Messenger İçerikleri | 1 | 18-06-2006 13:37 |