Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 05-09-2007   #1 (mesaj-linki)
İnternet Explorer'da Windows Açıklamasını Kaldırmak

Birçoğumuz Explorer Kullanıyoruz Ama Biz Msx Olarak http://www.msxlabs.org/forum/msn-mes...i-dolasin.html Mozillayı Öneriyoruz Ama Mozilla Kullanmayanlar İçin Explorer Deki Yukardaki Resimde Gözüken Microsoft Internet Explorer Yazısını Degiştirme Yöntemini Gösterecegim

1 ) Yukardaki Resimde Gözüktüğü Gibi Başlat Ve Çalıştır a Tıklıyoruz

2 ) Acılan Pencereye regedit Yazıyoruz ve Tamam a Tıklıyoruz

3 ) Açılan Pencereden HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main yolunu buluyoruz

4 ) Sağa Kilik İle Yeni >> Dize Değeri Diyoruz ve yeni bir Değer Olusturuyoruz Ve İsim Olarak ( Window Title ) Olarak Yazıyoruz Daha Sonra Bu Yeni Oluşturdugumuz Değere Çift Tklamayla Açıyoruz

Deger Verisi Olarak Herkes Şampiyon Fener Yazsın İstediğimizi Yazıyoruz ve Tamam Diyoruz

Hepsi Bukadar İyi Çalışmalar

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 06-09-2007   #2 (mesaj-linki)
Cvp: İnternet Explorer'da Windows Açıklamasını Kaldırmak

Paylaşım güzel sağol.
Eski 22-09-2007   #3 (mesaj-linki)
ersan_1905

çok saol...
Eski 21-10-2007   #4 (mesaj-linki)

teşekkürler
Eski 25-10-2007   #5 (mesaj-linki)

emegine sağlık
güzel bir konuya değinmissiniz.
tüm anlatılan yolları dedim ama som olarak MAİN bölümünde belirttiginiz anahtar kelimeyi bulamadım.
her bilgisayarda faklımı olur ben explorer 6.0 kullanıyorum.
selamlar

Son Düzenleyen turkish_man; 25-10-2007 @ 12:19. Sebep: eksik bilgi
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
explor daki yazıyı kaldır, explore kaldırmak, explorer kaldırma, explorer kaldırmak, internet explorer kaldırma, internet explorer kaldırmak, internet explorer şifre kaldırma, interneti kaldır, interneti kaldırmak, internetten şifreyi kaldırma,
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 04:42Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11510801 saniyede (62.52% PHP - 37.48% MySQL) 7 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR