| | #1 (mesaj-linki) | |
| Komando AndıKomando Andı | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Komando Andı
komando andını mp3 olarak bulmak mümkünmü?
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Komando Andı | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Komando Andı çok hoş olmuş.. yüreklerde daima çalınması duasıyla... | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
ağlattınız beni bizler burdayız sevmeyenler defolucak
Son Düzenleyen RuffRyders; 04-10-2009 @ 23:35. Sebep: Argo kelime kaldırıldı. | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |||||
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ HER TÜRK ASKER DOĞAR! BUZMAVİSİ UGUR Son Düzenleyen RuffRyders; 04-10-2009 @ 23:36. Sebep: Argo kelime kaldırıldı | |||||
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Komando AndıKomando GöNLüMüN SoLMaYaN GüLLeRi... ![]() | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
YA BUNU mp 3 olarak bulamazmıyız lütfen
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Komando Andı | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Komando AndıKOMANDO ANDI korku nedir bilmeyiz biz dağların erleri yuva yaptık göklere başdöndüren yerlere engel tanımaz aşarız yüce engin dağları el verir uzanırız mor siyah bulutlara ben türk KOMANDOSUYUM düşmanı çelik pençemle ezerim her yerde ben varım havada karada denizde çölde batakta çatakta her zaman ve her yerde hazır? DAİMA HAZIR hazır? DAİMA HAZIR kim? KOMANDO kim? KOMANDO olamazsın? YAH olamazsın? YAH komandolar? ALLAH komandolar? ALLAH ALLAH TÜRK KOMANDOSUNU KORUSUN AMİNN......... | |
|
![]() |
| Etiketler |
| andy, komando |
| komando andi mp3 indir, |
Komando Andı Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Andy Lau (Andy Lau Kimdir? - Andy Lau Hakkında) | KisukE UraharA | Sinema ww | 1 | 30-08-2009 14:27 |
| Andy Warhol (Andy Warhol Kimdir? - Andy Warhol Hakkında) | Blue Blood | Sanat ww | 1 | 12-12-2008 01:22 |
| Andy Garcia (Andy Garcia Kimdir? - Andy Garcia Hakkında) | recruit87 | Sinema ww | 1 | 11-07-2008 23:23 |
| Andy Williams (Andy Williams Kimdir? - Andy Williams Hakkında) | estudiantes | Müzik ww | 1 | 07-07-2008 10:39 |
| Komando - Komando Nedir - Komando Hakkında | RuffRyders | X-Sözlük | 0 | 04-02-2008 06:59 |