| | #1 (mesaj-linki) | |
| Şahika Çağlar Özünel (Şahika Çağlar Özünel Kimdir? - Şahika Çağlar Özünel Hakkında)Şahika Çağlar (Özünel) 1957, Çorum doğumludur. Ressam, Resim Öğretmeni Eğitim hayatının ilk bölümünü oluşturan ilkokul, orta okul ve lise eğitimlerini Çorum'da tamamlayan Çağlar, ön lisans eğitimini , Ankara'da Gazi Eğitim Enstitüsü, Resim Öğretmenliği Bölümününde tamamlıyarak 1979 yılında Resim Öğretmeni olmuş, Lisans eğitimini ise Anadolu Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Resim Bölümünde tamamlamıştır. Eğitmenlik yaşantisinda, bir çok ilköğretim okulu ve liselerde Resim Öğretmenliği ve Okul Yöneticiliği yapmış olan sanatçı, halen okullardaki Resim Öğretmenliği yaşantısına devam etmenin yanısıra, kendi Özel Atölyesinde de çeşitli üniversite ve yüksek okullara öğrenci yetiştirmektedir. Biri 1980 doğumlu ve Ankara Üniversitesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, İşlerme Bölümü mezunu, diğeri, 1984 doğumlu ve halen İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık Bölümünde okuyan iki kız evlat sahibi olan sanatçı, halen Ankara'da yaşamakta, öğretmenliğe ve sanat eserlerini üretmeye devam etmektedir. Profesyonel mesleki yaşantısının yanısıra 30 yıl boyunca ürettiği 660'ı aşan suluboya ve yağlıboya resim ve fotoğraf çalışmalarını muhtelif kişisel resim ve fotoğraf sergilerinde sanatseverlere ulaştırmıştır. Kişisel Sergileri:
Ankara-Turkey, Barış Derneği 2006 Istanbul-Ankara Karma Resim Sergisine bir eseri ile katılmıştır. Eserlerinin önemli bölümü Özel Kolleksiyonlarda yer almakta olan Çağlar'ın eserlerinin bir bölümü de Türk Devlet Müzelerinde sergilenmektedir. Çağlar, öğretmenlik yaşantısı ve resim ve foroğraf sanatçılığı yanısıra birçok sosyal etkinliklere katılmış ve çalışmaları nedeniyle birçok ödülle ve çeşitli yarışmalarda jüri üyelikleriyle onurlandırılmıştır. Sosyal etkinlikleri, Ödülleri ve üyelikleri:
Kaynak: Setnetclub.com | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Çağlar, hakkında, kimdir, Özünel, Şahika |
| sahika caglar ozunel, |
Şahika Çağlar Özünel (Şahika Çağlar Özünel Kimdir? - Şahika Çağlar Özünel Hakkında) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Engin Çağlar (Engin Çağlar Kimdir? - Engin Çağlar Hakkında) | Kral_Aslan | Sinema tr | 3 | 30-06-2009 17:30 |
| Bahar Çağlar (Bahar Çağlar Kimdir? - Bahar Çağlar Hakkında) | TiglonBoYs | Spor tr | 1 | 09-01-2009 23:10 |
| Çağlar - Sen ve Ben | GÜLGECELER | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 07-09-2008 09:42 |
| Şahika - Şahika Nedir - Şahika Hakkında | MaRCeLLCaT | X-Sözlük | 0 | 19-12-2007 09:52 |
| Kemal Çağlar (Kemal Çağlar Kimdir? - Kemal Çağlar Hakkında) | BARIŞ | Müzik tr | 0 | 25-11-2006 02:28 |