| | #51 (mesaj-linki) |
Cvp: Asker Ocağı Asker Oğul Uyurken seyrettiğim, o yatak boş şimdi... Uzaklardan kokun gelmez oldu, asker oğul... Gözpınarım dolu dolu, baba yüreğim incindi, Kirpiklerin arasından sel akar asker oğul... Evladın ayrısı mı olur, birine kıyamam, Seni görmezsem bu dünyaya doyamam, İçime akar gözyaşım, huzur bulamam, Kavurdu ciğerimi, hasretin asker oğul. Aklıma düşersin, burnum sızlar, gizlice ağlarım, Islak yastık bak, bir alem benim sabahlarım, Minik eller boynuma sarılır, geceleri sayıklarım, .......... | |
|
| | #52 (mesaj-linki) |
Cvp: Asker Ocağı Bugün seni hiç düşünmedim Sabah uyandığımda Seni gördüğüm rüyayı hatırladığım o an Ve sana yazdığım şu gecenin geç vakti dışında Haberlere baktım biraz -Hani ajans diyor eskiler - Japonya'da deprem olmuş, Irak'a asker gönderiyormuşuz Sonra kitap okudum bir ara Biraz roman biraz şiir Bugün seni hiç düşünmedim Kanallarda haberini arasam, Ya da okuduğum şiirlerden ikimize pay çıkarsam da Bugün seni hiç düşünmedim Sabah uyandığımda Seni gördüğüm garip rüyayı hatırladığım zaman Ve sana yazdığım gecenin şu geç vakti dışında | |
|
| | #53 (mesaj-linki) |
Cvp: Asker Ocağı Oğlum Asker Oldu Bakın Komşular Oğlum asker oldu bakın komşular Bizi korumak için gidiyor şimdi Yüreğim bir kuş uçacak sanki Oğlum asker oldu bakın komşular Git yavrum git yüreğim yansın Sende bizim gibi şehit evladısın Ben onu bunca yıl bu vatanda büyüttüm Yavrum asker oldu bakın komşular Gidiyorsun yavrum belki geri dönmezsin O asker tugayında garip türkü söylersin Kafire boyun eğme bu hakkıma girersin Yiğidim asker oldu bakın komşular Tam yirmi sene oldu hep gözümün önünde Tığ gibi delikanlı yolluyorum sizlere Utanma yavrucuğum aç kaldığında söyle Yetimim asker oldu bakın komşular Orada kızarlarsa sende onlara kızma Benim gibi kaç ana yolladı bu amaçta Yüreğim alevlendi tıkandım bu yamaçta Evladım asker oldu bakın komşular Elim başımda her gün gözyaşları dökerim Yavrum unuttu sanma seni hayal ederim Keşke gücüm yetseydi koşar sana gelirim Bu vatan hepimizin nasıl sitem ederim Cıvanım asker oldu bakın komşular Oğlum askerlik bitince eğlenme koş hemen gel Yüreğimin yarası ancak seninle biter Gözyaşımda resmini görürde gönlüm tüter Her adımımda seni hep seni hayal eder Mehmet cik asker oldu bakın komşular | |
|
| | #54 (mesaj-linki) |
Cvp: Asker Ocağı TERMİNALDE Kimi yolcusunu bekler, Terminalde, terminalde. Kimisi derde dert ekler, Terminalde, terminalde. Aşklar biter, aşklar başlar, Sel olur da akar yaşlar. Hasret biter, hasret başlar, Terminalde, terminalde. Otobüsler sıra, sıra Kalplerde açılır yara, Asker yollar atar nara, Terminalde, terminalde. Gidene eller sallanır, Sevgi tatlanır, ballanır. Nice yürekler dağlanır, Terminalde, terminalde. Yolculuklar burda başlar, Otobüsler kalkar, işler. Hayallere konur taşlar, Terminalde, terminalde. Yakın yola giden gelir, İnce hasret nedir bilir. Kimi acılarla kalır, Terminalde, terminalde. | |
|
| | #55 (mesaj-linki) |
Cvp: Asker Ocağı Asker Gecelerine sis düşmüş asker! Gündüzleri kan kokan asker! Uykusuz kirpiklerin donmuş, Siperine ateş düşmüş asker! Sevdiğin seni ister, Düşmanın seni ister. Geceler pusu kurmuş, Yalnızlığın yarenlik ister. Biz, kurduk düğünü halay’ı Davulcu,kemani bekliyor,alayı Mendil yetişmiyor,bekletme anayı Tezkere,başına taç olsun asker Nizamiye çıkışı etrafına bakın Küfür etme maviye,yeşile sakın Kutsal emanetidir,ulu ecdadın Şerefli sancağı,öpte gel asker | |
|
![]() |
| En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| uyandım asker ocagı asker, |
| Konu Araçları | |
Asker Ocağı - Türk Askeri - Mehmetçik Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Türk Destanları | kompetankedi | Türk Dili ve Edebiyatı | 22 | 17-07-2008 18:35 |
| Türk Dilleri Ailesi | virtuecat | Türk Dili ve Edebiyatı | 2 | 14-12-2007 20:49 |
| Türk Halkları | ThinkerBeLL | Diğer Türk Toplulukları | 0 | 10-10-2007 19:42 |
| Yabancı Ülkelerin Ders Kitaplarında Türkiye Aleyhinde Neler Var? | RoxBury | Satırlarla Türkiye | 0 | 08-09-2007 22:25 |
| Ord. Prof. Şevket Aziz Kansu (Ord. Prof. Şevket Aziz Kansu Hakkında) | virtuecat | Bilim tr | 0 | 20-02-2007 15:26 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||