Arama

Demet Akalın - Tek Mesaj #10

GÜLGECELER - avatarı
GÜLGECELER
Ziyaretçi
7 Ağustos 2008       Mesaj #10
GÜLGECELER - avatarı
Ziyaretçi
DEMET AKALIN: "VÜCUDUM 18 YAŞINDA"
Kuşadası'nda Bir Plaj Partisinde Sahne Alan ve Gördüğü Büyük İlgiden Memnun Kalan DEMET AKALIN, Vücudunun 18 Yaşında Olduğunu Söyledi.
Kuşadası'nda bir plaj partisinde sahne alan ve gördüğü büyük ilgiden memnun kalan DEMET AKALIN, vücudunun 18 yaşında olduğunu söyledi. Kuşadası Kadınlar Denizi'ndeki Miracle Beach Club'da izdiham yaşanan plaj partisinin ardından gazetecilere açıklama yapan ünlü şarkıcı, böyle zinde ve genç görünmesinin vücut dilinin 18 yaşında olmasından kaynaklandığını belirterek, "Yaşım önemli değil ama vücudum 18 yaşında" dedi. Plaj partilerini ve plajlarda sahne almayı çok sevdiğini belirten DEMET AKALIN, zaman zaman kendisini izleyenlerle de şakalaşarak, "Plaj kıyafeti ile akşamları sahne almak isterdim, fakat akşam gelenler buradakiler kadar masum olmuyor o yüzden bu kıyafetlerle akşam sahne almıyorum. Sizler böyle tatil yaparak eğleniyorsunuz. Ben ise sürekli çalışıyorum. Ne zaman yiyeceğim bu paraları bilemiyorum. Çocuk yapmak gibi bir planım yok. 34 yeğenim var. Bütün mal varlığımı onlarla yiyeceğim. Bir anneannem var, 90 yaşında, Allah bize de o kadar bir yaşam versin" diye konuştu.

Gazetecilerin 'Neden bu kadar çok çalışıyorsunuz?' sorusunu da cevaplandıran DEMET AKALIN, "2 gün önce telefonda SIBEL CAN ile konuştum. SIBEL CAN bana çok çalışmam gerektiğini söyledi ve bu konuda uzun bir sohbet yaptık. Gerçekten çok çalışmam lazım ve tüm gayretimle işime sarıldım. Bu yaz benim favori albümlerim SERDAR ORTAÇ ve MUSTAFA SANDAL. Sürekli onları dinliyorum. Bayan sanatçılardan ise kendimi tek geçerim." ifadelerini kullandı. Ünlü şarkıcı, gazetecilerin
BENGÜ ile ilgili sorularına ise cevap vermekistemediğini söyledi.