Arama

Willow Shields

Güncelleme: 4 Temmuz 2015 Gösterim: 1.539 Cevap: 0
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
23 Ekim 2014       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Willow Shields
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

Gerçek Adı: Willow Shields
Doğum Tarihi: 1 Haziran 2000
Doğum Yeri: Albuquerque, New Mexico
Burcu: İkizler

Amerikalı genç oyuncu kariyerine 'Las Vegas New Mexico 1875' isimli kısa filmle başladı. Ardından ikizi Autumn ve abisi River ile birlikte 'Replay&Sons' markası için modellik yaptı. Model olarak başarılı olsa da oyunculuk kariyerine devam etti. Sadece bir yıl sonra televizyon dizisi 'In Plain Sight' ile yeniden ortaya çıktı. Genç Liza Rogan'a hayat veren Willow, ilk defa bir ulusal kanalda görüldü. 2011'de 'Beyond the Blackboard' filminde Grace isimli evsiz bir çocuğu canlandırdı.

Willow, 2011 yılında 'Açlık Oyunları' filmiyle kariyerinde zirveye ulaştı. 2012 yılında, çocukların gözde televizyon şovu 'The Hounting Hour'da ve 'The Wonder', 'Conversations with Andy', ve 'A Fall From Grace' filmlerinde yer aldı. Hepsinin dışında Willow şu an 13 yaşında ve Hollywood'da yıldızı parlayan genç yeteneklerden biri olarak gösteriliyor. Sanatla uğraşmaktan zevk alıyor; kitap okumayı, plaklarını dinlemeyi seviyor.
Willow bale ve hip hop dersleri alıyor. Fotoğraf çekmekten hoşlanan genç oyuncunun favori dersleri ise tarih ve edebiyat. Okul dışında ise Willow tam bir iyilik meleği. Ormanların temizlenmesine yarım ediyor, evsizler için yemek yardımı yapıyor ve 'Zorbalığa Hayır' kampayasına katılarak, çocuklara ve gençlere yardımcı oluyor.

Kaynak: cosmogirl.com.tr/

Son düzenleyen Jumong; 4 Temmuz 2015 00:02
Biyografi Konusu: Willow Shields nereli hayatı kimdir.
🌘 🚀

Benzer Konular

25 Kasım 2012 / Misafir Sinema ww
6 Ekim 2011 / KisukE UraharA Müzik ww
21 Temmuz 2011 / Jumong Hayali Karakterler
13 Ağustos 2015 / Jumong Taslak Konular