Arama

Willow Rosenberg

Güncelleme: 21 Temmuz 2011 Gösterim: 2.176 Cevap: 0
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
21 Temmuz 2011       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Willow Rosenberg
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Sponsorlu Bağlantılar
Buffy the vampire slayer adlı dizide, vampir avcısı Buffy'nin en yakın arkadaşı genç ve güçlü cadıdır. Alyson Hannigan (bak.Alyson Hannigan) tarafından canlandırılmıştır. (Willow, İngilizce Söğüt demektir.)
Will r
Willow Rosenberg

Önceleri sevimli, sürekli ders çalışan, en yakın arkadaşı Xander'a platonik aşk besleyen ve onun ilgisini asla çekemeyceğine inanan saf ama zeki bir kız imajındadır. Sonra, zamanla içindeki "Gerçek Willow"u keşfeder. Güzel ve çarpıcı Willow'u...

Bunca zamandır başkalarından hoşlanan, gözü başkalarında olan, ve nasıl olduysa bir şekilde okulun en guzel ve populer kızı Cordelia'yla birlikte olmaya başlayan en yakın arkadaşı Xander'ın dahi gözleri açılır. O bile kendisini alamaz bu kızdan. Yani, Willow en başından beri sahip oldugu seksapeli şirinliğiyle kamufle etmekten vazgeçer, ve kendisini gösterir. Diz üstü bilgisayarını çantasından eksik etmez. Üstelik o zamanlar içindeki inanılmaz büyü yeteneğinin de çok farkında değildir.

Daha sonra, sevdiği erkeğin, Oz'un onu aldatması ve terk etmesiyle eşcinsel olur. Tıpkı onun gibi bir cadı olan Tara'yla tanışır. Bu ilişkisi sırasında kendini tam anlamıyla keşfeder. Tara'yla aşkları, tek kelimeyle büyüleyicidir. Willow, hayatında hiç olmadığı kadar mutlu olur.

Tara'yla ilişkileri her bakımdan mükemmeldir. Birbirlerinin büyülerini de etkilemekte, birbirlerine yardımcı olmaktadırlar. Örneğin, Tara'nın öğrettiği küçük Tinkerbell Mum Işığı'nı, bütün bir binayı aydınlatabilecek bir boyuta getirebilmiştir Willow. Ayrıca ne zaman Scooby Gang'in büyüye ihtiyacı olsa, Willow ve Tara ikilisi yanlarındadır.

Fakat, her güzel şey gibi, Tara'yla aşkları da son bulur. Hem de oldukça acı bir şekilde; Tara, Warren Mears tarafından vurularak öldürülür...taranın ölümünden sonra kontrolünü kaybedip,intikam ateşi içine düşen willow warren'i bir ormanda tüm gece boyunca kovalar ve sonunda bir ağaca asıp önce canlı canlı derisini soyar,sonrada yakar...

Kontrolünü kaybeden Willow'un içindeki intikam duygusu, Dark Willow'un açığa çıkmasına neden olur. Dark Willow, yeryüzündeki en güçlü wiccadır; engel tanımamaktadır. Önüne gelen her şeyi yakıp yıkar. Onu durduransa, yine Xander olur. Willow'a tekrar sevildiğini hissettirir. Belki sevgilisi olmayacaktır, ama yeryüzündeki en harika arkadaşlara sahiptir Willow...

Willow içindeki sevginin, içindeki nefretten çok daha büyük işler yapabileceğini de kanıtlar. Orak isimli antik silahın özünü kullanarak, gizil avcıların hepsini güçleri etkinleştirilmiş avcılara dönüştürürerek dev bir avcı ordusu yaratır.

Çok uzak gelecekte Willow, iblisleri ve vampirleri bu maddesel boyuttan kovan avcının arkadaşı olarak, ismiyle olmasa da yaptığı iyilikle hatırlanacaktır (Bu konuda ayrıntılı bilgi için çizgi roman Fray'e bakınız). Ayrıca, 8.sezondaki çizgi romanın, No Future For You adlı bölümde, Buffy 200 yıl ileri geleceğe gider ve Willow'un tekrar dönüşmüş olduğu Dark Willow'u öldürür.
Dark Willow
749px Darkwillow
Willow ve Xander, the Wish adlı bölümde, Anyanka'nın oluşturduğu alternatif evrende bir vampir olarak karşımıza çıkmışlardır. (Vampire Willow daha sonra bir kez daha görülecektir).
Buffy061

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
Biyografi Konusu: Willow Rosenberg nereli hayatı kimdir.
🌘 🚀

Benzer Konular

6 Ekim 2011 / KisukE UraharA Müzik ww
9 Ağustos 2012 / Mira Taslak Konular
23 Ekim 2014 / Jumong Sinema ww
13 Ağustos 2015 / Jumong Taslak Konular