| | #1 (mesaj-linki) | |
| Üye Profili DüzenlemeÜye Profili Düzenleme - Arkaplan Resmi Ekleme Adım adım profil arka plan resmini değiştirme... Üstteki resimde Arka plan resmi eklenmiş ve özelleştirilmiş bir profil örneğidir. 1) Öncelikle profilimize arka plan resmi oluşturmak için resim albümü açmalıyız. Albüm açmak için tıklayın açılan sayfada albüm başlığı ve tanımını kendinize göre yazın ve alttaki 3 albüm seçeneğinden 3. olanı yani "Profil - Profilinizi düzenlemek için kullanılan resimler" seçeneğini seçin ve "Gönder" butonuna tıklayın artık albümünüz resim eklemeniz için hazır olacaktır... ![]() 2) Açmış olduğumuz albüme resmimizi yüklüyoruz. "Resim yüklemek için burayı tıklayın" veya "Resim Yükle" yazılarını tıklayın. ![]() Açılan sayfada Gözat'a tıklayarak bilgisayarınızdan yüklemek istediğiniz resmi(Max. Resim Dosya Boyutu 97.7 KB / Max. Resim Boyutu 880 x 900 Piksel) seçip "Resim Yükle" butonuna tıklayın ![]() 3) Resminize isim verin ve "Değişiklikleri Kaydet" butonuna tıklayın. ![]() Buraya kadar arka plan resmi için gerekli olan albümü açıp resmi eklemiş olduk... ![]() ![]() 4) Şimdi sıra şuana kadar ki adımlarda eklediğimiz resmi arka plan yapmada bunun için "Profil Özelliştirme" sayfasını açıyoruz tıklayın. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Üye Profili Düzenleme Ben çok istiyorum profilimin böyle bir şekilde olmasını ama yapamadım | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |||||||||
| Cvp: Üye Profili Düzenleme
| |||||||||
|
![]() |
| Etiketler |
| düzenleme, profili, üye |
Üye Profili Düzenleme Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Kanat Profili | Last AirBender | Fizik | 0 | 02-10-2008 16:27 |
| Malezya Turizm Profili | Bia | Dünya Turizmi | 0 | 20-08-2008 04:12 |
| Ukrayna Turizm Profili | Bia | Dünya Turizmi | 0 | 20-08-2008 03:08 |
| Avustralya Turizm Profili | Bia | Dünya Turizmi | 0 | 20-08-2008 01:14 |
| Bir kişinin Profili/Space'i var mı yok mu nasıl anlarım? | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 1 | 10-01-2008 21:42 |