| | #31 (mesaj-linki) |
Cvp: Hi-Tech Forum v1 ben biras geç katıldım msx ailesine ama, yine de buradaki sıcaklığı gördüm... bağlandım buraya... şimdi msx le 2 nci senemi geçiriyorum... bundan sonra pek fazla burada olamayacağımı düşünüyorum (neu abiyle konuşacağım üyeliğimi silmesin) ama imkanlar el verirse sık sık gelicem yine yani öyle umuyorum... | |
|
| | #32 (mesaj-linki) |
Cvp: Hi-Tech Forum v1
Ben daha birkaç aydır burdayım fakat çok ısındım ve sevdim burayı.Hem yasalız,hem aradığımız herşeyi bulabiliyoruz.Kısacası burada HAYAT var. Eski hali de kötü değilmiş , orda olmak tabii ki bambaşkadır.Sizleri anlıyorum.Gerçekten 4.5 sene sonra buraları da özleyecekmiyiz acaba? ben artık çıkmam burdan , hep buradayım. Teşekkürler NeutralizeR ve diğer emeği bulunan herkes...
| |
|
| | #33 (mesaj-linki) |
eski hali çok güzeldi hala hatırlarım masum akşamların hoş sohbetleriyle nasıl geçtiği anlaşılmayan zamanda var olmayı | |
|
| | #34 (mesaj-linki) |
Teknik içerik aşağı yukarı aynıymış.Yani o zamanlar da konu içeriği zengin bir site! Zamanla grafiksel olarak daha fazla geliştirilmiş, tabi haliyle konular paylaşımlar daha da artmış.O zamanlar biz yoktuk,benim gibi sonradan üye olanlar adına; Bize bu imkanı verdiğiniz için teşekkürler Neutralizer | |
|
| | #35 (mesaj-linki) |
Cvp: Hi-Tech Forum v1 O zamanlar aranızda ben de yoktum keşke olsaymışım... Ancak birkaç yıl sonrada burda olacağım için o zaman farklı olur artık herkes tanışmış kaynaşmış ben aranızda yabancı gibi hissediyorum da bırakıp da gidemiyorum kenardan kenardan sokulmaya çalışıyorum aranıza ![]() Sn.Neutralizer ve Thinkerbell başarınızı gerçekten kutluyorum... | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| hi-tech 7, |
Hi-Tech Forum v1 Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Forum - Forum Nedir - Forum Hakkında | NeutralizeR | X-Sözlük | 1 | 20-10-2008 15:31 |
| Forum Gazetesi | ThinkerBeLL | Site ve Forum Hakkında | 52 | 26-07-2008 16:21 |
| MsXLabs Hi-Tech Forum 1 Yaşında! | NeutralizeR | Site ve Forum Hakkında | 56 | 01-08-2007 22:58 |
| Site ve Forum Kuralları | NeutralizeR | Site ve Forum Hakkında | 0 | 26-09-2005 13:44 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||