Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Site ve Forum Hakkında
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 12-07-2008   #31 (mesaj-linki)
Cvp: Hi-Tech Forum v1

ben biras geç katıldım msx ailesine ama, yine de buradaki sıcaklığı gördüm... bağlandım buraya... şimdi msx le 2 nci senemi geçiriyorum... bundan sonra pek fazla burada olamayacağımı düşünüyorum (neu abiyle konuşacağımüyeliğimi silmesin) ama imkanlar el verirse sık sık gelicem yine yani öyle umuyorum...

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 26-07-2008   #32 (mesaj-linki)

Ben daha birkaç aydır burdayım fakat çok ısındım ve sevdim burayı.Hem yasalız,hem aradığımız herşeyi bulabiliyoruz.Kısacası burada HAYAT var. Eski hali de kötü değilmiş , orda olmak tabii ki bambaşkadır.Sizleri anlıyorum.Gerçekten 4.5 sene sonra buraları da özleyecekmiyiz acaba? ben artık çıkmam burdan , hep buradayım. Teşekkürler NeutralizeR ve diğer emeği bulunan herkes...
Eski 09-09-2008   #33 (mesaj-linki)

eski hali çok güzeldi hala hatırlarım masum akşamların hoş sohbetleriyle nasıl geçtiği anlaşılmayan zamanda var olmayı
Eski 15-10-2008   #34 (mesaj-linki)

Teknik içerik aşağı yukarı aynıymış.Yani o zamanlar da konu içeriği zengin bir site!
Zamanla grafiksel olarak daha fazla geliştirilmiş, tabi haliyle konular paylaşımlar daha da artmış.O zamanlar biz yoktuk,benim gibi sonradan üye olanlar adına;
Bize bu imkanı verdiğiniz için teşekkürler Neutralizer
Eski 27-10-2008   #35 (mesaj-linki)

O zamanlar aranızda ben de yoktum keşke olsaymışım... Ancak birkaç yıl sonrada burda olacağım için o zaman farklı olur artık herkes tanışmış kaynaşmış ben aranızda yabancı gibi hissediyorum da bırakıp da gidemiyorum kenardan kenardan sokulmaya çalışıyorum aranıza

Sn.Neutralizer ve Thinkerbell başarınızı gerçekten kutluyorum...
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
hi-tech 7,
Hi-Tech Forum v1 Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Forum - Forum Nedir - Forum Hakkında NeutralizeR X-Sözlük 1 20-10-2008 15:31
Forum Gazetesi ThinkerBeLL Site ve Forum Hakkında 52 26-07-2008 16:21
MsXLabs Hi-Tech Forum 1 Yaşında! NeutralizeR Site ve Forum Hakkında 56 01-08-2007 22:58
Site ve Forum Kuralları NeutralizeR Site ve Forum Hakkında 0 26-09-2005 13:44
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 15:08Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12178993 saniyede (68.73% PHP - 31.27% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz