| | #506 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız?
merhaba burayı zaten biliyordumama kusura bakmayın bisorun üzerine üyeoldum ![]() nese güzel bir yer olduğunu zaten biliyorum ![]() hoşgeldim | |
|
| | #507 (mesaj-linki) |
Burda uyeligi bulunan SmRyNaa sayesınde tanıstım msn le ılgılı bı konuda bana burayı tavsıye etmıstı ona benı burasıyla tanıstırdıgı ıcın sızlerede boyle bı sıte kurdugunuz ıcın tesekkur ederım..
| |
|
| | #508 (mesaj-linki) |
aradığım Rap albümünü buldum ve MsxLabs dünyasına girdim,
| |
|
| | #509 (mesaj-linki) |
Merhaba.. inanın sizlerden haberim yoktu, taa ki 22 yıllık bir dostumun ofisinde sizleri görene kadar.. kısacası, sizi ondan gördüm ve öğrendim.. umarım onunla 22 yıldır süren dostluğum gibi sizlerle de dostluğumuz devam eder... hepinize kolay gelsin
| |
|
| | #510 (mesaj-linki) |
SLM RAKADAŞLAR BEN RAS GELE BULDUM BURAYI AMA COK SÜPER Bİ YER HEMEN ÜYE OLDUM ÇOK MEMNUNUM TŞKLER BÖYLE Bİ GÜZELİK YAPTIGINIZ İÇİN Son Düzenleyen cem_kar; 04-10-2006 @ 17:07. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| cem_kar, |
MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MsXLabs | kompetankedi | Duygu Yüklü Flash'lar | 7 | 30-04-2008 09:30 |
| Ekrem Çelebi - Bu Nasıl Talihtir Bu Nasıl Keder | Gabriella | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 06-04-2008 18:48 |
| MsXLabs - MsXLabs Nedir - MsXLabs Hakkında | yüksel2 | X-Sözlük | 1 | 10-12-2007 22:26 |
| MsXLabs Günlükleri | NeutralizeR | Site ve Forum Hakkında | 2 | 19-09-2007 12:29 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||