Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Site ve Forum Hakkında
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 06-10-2006   #521 (mesaj-linki)
Cvp: MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız?

YOLDA GİDİYODUM BANA SELAM VERDİ VE TABİKİ BORÇLU ÇIKTI TAKILDIK GİDİYOZ BAKALIM

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 06-10-2006   #522 (mesaj-linki)
busevtarik

selam herkese
yaklaşık 2 yıl önce kardeşimin önerisi ile site ile tanıştım,kış olduğu için vageçemedim yine aynı isim ile üye idim aslında,ama uzun süre uzaklaşınca pasif oldum şimdi yine buluştum sitem ile,bundan sonra hep buralarda olacağım,çok iddalı olmamakla beraber grafikerim ve size resimler ekliyeceğim,herkese sevgiler
Eski 06-10-2006   #523 (mesaj-linki)
masal

Merhabalar,bugün sitenize üye olmuş biri olarak sormak istediğim bir iki sorum var..
1.Bana pencere açıp kapayanları uyarı geldiği için görebiliyorum ama engelleyenleri nasıl görebiliyorum..?Bunun için herhangi bir uyarı geliyormu yada kontrol edeceğim yer neresi?
2.Beni silenleri pencereme uyarı geldiğinde görebiliyorum belki ama bunun dışında kişiler listemde ismin üzerinde kırmızı çarpı işareti görüyorsam bu ne demek?
Silinmişlik ifadesi ise ana listemde o kişileri onlıne görüyorum,bu ne demek?

Teşşekkür ederim....
Eski 06-10-2006   #524 (mesaj-linki)
hugo_boss

sizi bi arkadas tevsiye etti bana yani bu siteyi girdim ve cok beyndim nlgaristanliyim aslen fakat hollandada calisyorum yasim 26 siteniz gercekten cok guzel ve sevdim
Alıntı:
kompetankedi adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Merhaba,

MsXLabs Hi-Tech Forum´a hoş geldiniz!

Sitemize kayıt olmak için ayırdığınız zamandan dolayı teşekkür ederiz. Umarız bizimle birlikte olduğunuz zamanlarda iyi vakit geçirebilirsiniz.
Kendinizi kısaca tanıtıp, sitemizi nasıl bulduğunuzu belirtirseniz, bu bizi çok mutlu eder.
Etrafta sizi sıkça görebilmek dileğiyle..

Saygılar,

MsXLabs Hi-Tech Forum Ekibi
Eski 06-10-2006   #525 (mesaj-linki)
onskyp52selman

merhaba en msn çökertme ve bilgisayar çökertme ile programlarla uraşarak bişeyler ögrenmek hedefim benim SAYGILARIMLA! SELMAN

çok ama çok sagulun kardeşlerim bana sizin msn ve pc çökertmeyi ögretecenize inanıyorum çok teşekkürler SAYGILARIMLA!ONSKYP52SELMAN

Son Düzenleyen onskyp52selman; 06-10-2006 @ 19:29. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
hollandali üye, msn kertme,
MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MsXLabs kompetankedi Duygu Yüklü Flash'lar 7 30-04-2008 09:30
Ekrem Çelebi - Bu Nasıl Talihtir Bu Nasıl Keder Gabriella Türkçe Şarkı Sözleri 0 06-04-2008 18:48
MsXLabs - MsXLabs Nedir - MsXLabs Hakkında yüksel2 X-Sözlük 1 10-12-2007 22:26
MsXLabs Günlükleri NeutralizeR Site ve Forum Hakkında 2 19-09-2007 12:29
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 15:41Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.15598011 saniyede (65.02% PHP - 34.98% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz