| | #1001 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız?
valla tanışalı on dakika oldu bir arkadaşım tavsiye etti birde baktım burdayım.hazırlayanların emeğine yüreğine sağlık.teşekkürler
| |
|
| | #1002 (mesaj-linki) |
merhaba ben mahsun site gerçekten güzel Son Düzenleyen mahsunm; 11-12-2006 @ 23:04. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #1003 (mesaj-linki) |
iş yerinde benim ustam gösterdi bu siteyi.ustamında oglu bu sitedeymiş hatta sanırım bu sitenin kurucularındanmış.ama tam olarak bilmiyorum onuda sölim yani... ama sunu sölim site cokk iyi... | |
|
| | #1004 (mesaj-linki) |
Sayın MsXLabs ailesi sizleri Google den buldum.Ben gazeteciyim,arapça,kürtce,zazaca ve süryanice bildiğim için gazetecilik hayatımın 20 yılı güneydoğu ve ilgili şehirlerde ülkelerde geçti.BOP ile ilgili yazılarım ve araştırmalarım sürüyor.Keşke sizi daha önce bulabilseydim,ama yinede bulduğuma çok sevindim beni üyeliğe kabul ettiğiniz içinde teşekkür ederim. Saygılar Recep DEĞER | |
|
| | #1005 (mesaj-linki) |
sitenizi çok beğendim girdiğim en güzel sitelerden biri | |
|
![]() |
MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MsXLabs | kompetankedi | Duygu Yüklü Flash'lar | 7 | 30-04-2008 09:30 |
| Ekrem Çelebi - Bu Nasıl Talihtir Bu Nasıl Keder | Gabriella | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 06-04-2008 18:48 |
| MsXLabs - MsXLabs Nedir - MsXLabs Hakkında | yüksel2 | X-Sözlük | 1 | 10-12-2007 22:26 |
| MsXLabs Günlükleri | NeutralizeR | Site ve Forum Hakkında | 2 | 19-09-2007 12:29 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||