| | #486 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? aslında ben spaceme nasıl müzik yüklenir bütün gün onu arıyodum google sayfalarındaki bilgilere tek tek girdim ama hiç birinde yoktu buna girdim bundada üyelik istendi belki ögrenirim burda diye üye olduk işte umarım spaceme müzik yüklemeyi burdan ögrenebilirim yaws windows media player oluo spacede ama nasıl nerden koyuluo anlamadım benım kinde yok işte böle anlamışsınızdır beni dimi | |
|
| | #487 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız?
Merhaba MsXLabs'la rastlantı eseri tahminen 30 dakika önce tanıştım.Devlet Dairesinden emekliyim 23 yıldır seramik dekorlama sanatıyla ilgilenmekteyim.Boş zamanlarımda 23 yıl boyunca kap kacak süsledim.Mitolojik desenlerle.ayrıca kendi dizaynlarım da var.6-7 yıldır da takı tasarımı çalışmaları yapmaktayım.Ayrıca her çeşit boyama teknikleri ..Güzel Sanatları 18 yaşındayken kazandım ama şartlar el verip gidemedim içimde hep ukte olarak kaldı.18 yaşında devlet memurluğu sınavlarını kazandım ve bir baktım ki kaderim beni masa başı işlerine sürükleyivermiş.Kabullendim ve 21 yıl çalıştım.Bu arada boş zamanlarımda duyduğum kurslara hiç tereddütsüz katıldım .Daha sonra da bir baktım ki kendimi geliştirmişim.Hatta Halk Eğitimlerde yetişkinlere seramik dekorasyon kursları bile verdim.Milli Eğitim Personeliydim.Emekli olduğum için bu çalışmalarımı hobi statüsünden çıkarıp mesleğe dönüştürme kararı aldım.Seramik studyosu açma aşamasındayım.google 'da seramik fırınlarına bakıyordum sizin siteyi gördüm çok etkilendim ve karıştırmaya başladım 20 dakika sonra üye olduğumu gördüm.Sanırım burası tam benlik!Sanat kokusu aldım.hemen üye oldum.Sanırım bukadar yeterli .Daha fazla zamanınızı almıyayım. İlginize çok teşekkürler. Macik | |
|
| | #488 (mesaj-linki) |
Ben Muhammed Ensar Siteniz Cok ilgi cekici ve zekice hazirlanmis...Sizlerle vakit buldukca görüsmek ve yardimlasmak isterim..Muhafazakarim yani dini yanim biraz agir basar..Dünyadaki imtihani agir gecen biriyim..Duaya ihtiyacim var..Bazen cok bunaliyorum diyebilirim..Ama dünyada ne icin oldugumu biliyorum...Sizlerle görüsmenin beni mutlu edecegini umuyor hepinizi Allaha emanet ediyorum... Selamullahialeykum | |
|
| | #489 (mesaj-linki) |
siteye daha yeni geldim.ama benden tam not aldınız .kısacası siteyi beğenndim işte.ellerinize sağlık...bu arada ben zuhal.hepinizle tanıştııma memnun oldum.mucks mucks... | |
|
| | #490 (mesaj-linki) |
Gerçekten çok süper bi site emeğinize sağlık
| |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| hobi ile nasıl tanıştınız?, lc macık, |
MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MsXLabs | kompetankedi | Duygu Yüklü Flash'lar | 7 | 30-04-2008 09:30 |
| Ekrem Çelebi - Bu Nasıl Talihtir Bu Nasıl Keder | Gabriella | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 06-04-2008 18:48 |
| MsXLabs - MsXLabs Nedir - MsXLabs Hakkında | yüksel2 | X-Sözlük | 1 | 10-12-2007 22:26 |
| MsXLabs Günlükleri | NeutralizeR | Site ve Forum Hakkında | 2 | 19-09-2007 12:29 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||