| | #491 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız?
ben bu siteyi nette gezerken kazara buldum ve bu güne kadar görmediğime gerçekten pişmanım sevgiyle kalın | |
|
| | #492 (mesaj-linki) |
slm millet hosgeldim bildiklerimi ve öğreneceklerimi sizlerle paylasmak dileğiyle | |
|
| | #493 (mesaj-linki) |
slm Ben tesadüf eseri buldum bu siteyi.Yeni üyeyim daha bir kac dakika oldu üyeliğim.İleriki zamanlarda nasıl bir site olduğunu dile getiririm.Ancak hep şunu beklemişimdir.Samimiyet ve paylaşılan konularda saygı sevgi ve virussuz bir paylaşım olması taraftarıyım. | |
|
| | #494 (mesaj-linki) |
Eee bende geldim burdayım işte İzmirden geldim hemde siteyi googlde arama yaparken buldum güzelmiş yane
| |
|
| | #495 (mesaj-linki) |
SeLam ArkadaşLar Msxlabs.org'u nasıl tanıdığım kimi ne kadar ilgilendirir bilmiyorum ama; geçen iftara gelen arkadaşlardan birinin sayesinde öğrendim bu siteyi.Onun nasıl tanıştığını merak ediyorsanız o da googleden buLmuş Kısaca dikkat çeken bi site ve oldukça detaylı ilginç konuları var.Bizi Düşünüp de siteyi açan admin arkadaşlara teşekkür ediyorum. | |
|
![]() |
MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MsXLabs | kompetankedi | Duygu Yüklü Flash'lar | 7 | 30-04-2008 09:30 |
| Ekrem Çelebi - Bu Nasıl Talihtir Bu Nasıl Keder | Gabriella | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 06-04-2008 18:48 |
| MsXLabs - MsXLabs Nedir - MsXLabs Hakkında | yüksel2 | X-Sözlük | 1 | 10-12-2007 22:26 |
| MsXLabs Günlükleri | NeutralizeR | Site ve Forum Hakkında | 2 | 19-09-2007 12:29 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||