Fatoş Gürkan (Fatoş Gürkan Kimdir? - Fatoş Gürkan Hakkında) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Akademik Forumlar :: > Biyografiler > Türkiye'den > Siyaset tr
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 2 Hafta Önce   #1 (mesaj-linki)
KisukE UraharA - avatarı
Fatoş Gürkan (Fatoş Gürkan Kimdir? - Fatoş Gürkan Hakkında)

Fatoş Gürkan
MsXLabs.org

Fatoş Gürkan, 1 Ocak 1966'da Adana İli Karaisalı İlçesi Çevlik Köyü'nde doğdu. Babasının adı Yusuf, annesinin adı Fatma'dır. Avukat; Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. Serbest avukat olarak çalıştı. TEMA Vakfı, Türk Hukuk Enstitüsü ve Karaisalılar Derneği üyesi oldu.

Adana Barosu'nda Çocuk Komisyonları ve Kültür ve Turizm Komisyonu'nda görev aldı. 23. Dönem'de Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi oldu. Orta düzeyde İngilizce bilen Gürkan, evli ve 2 çocuk annesidir.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
fatoş, gürkan, hakkında, kimdir
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Fatoş Gürkan (Fatoş Gürkan Kimdir? - Fatoş Gürkan Hakkında) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Gürkan - Sana Söz Verdim Aşkım Daisy-BT Türkçe Şarkı Sözleri 0 18-10-2009 03:51
Gürkan Uygun - Öldüm de Uyandım Gülüm The Unique Türkçe Şarkı Sözleri 5 10-06-2009 13:39
Grup Vitamin - Fatoş probLem girL Türkçe Şarkı Sözleri 0 13-07-2008 21:20
Sahir Gürkan (Sahir Gürkan Kimdir? - Sahir Gürkan Hakkında) TiglonBoYs Spor tr 0 09-07-2008 11:41
Aydın Güven Gürkan (Aydın Güven Gürkan Kimdir? - Aydın Güven Gürkan Hakkında) Mystic@L Siyaset tr 0 23-11-2006 21:05