| | #1 (mesaj-linki) | |
| En etkili uyku hapı hangisidir?
en etkili uyku hapı nedır? | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: uykusuzluk
ilaç ismi veremem ama bu konuya bi göz atın isterseniz ![]() www.msxlabs.org/forum/psikoloji-ve-psikiyatri/85443-uyku-bozukluklari.html#post844981 | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: En etkili uyku hapı hangisidir?
uyku ilaçları olarak adlandırdığınız ilaçlar kişiye göre bünyeye göre ve ilaç alımının tolerans seviyesine göre değişir.. mesela alkol yada sigara alıyorsanız daha yüksek dozda ilaçlar sizi etkiler.. o yüzden en etkili uyku ilacı diye bir ilaç adı yoktur.. ama en basit, yan etkisi olmayan ve bitkisel kökenli uyku ilacı passiflora şuruptur ![]() sağlıklı günler | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
ben uyku hapı istiyom
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
Uyku hapı isteyenler, Nöroloji yada psikiyatriste başvurmalıdır.
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
bulunduğunuz şehirde hastaneye gidip doktorunuzun önerebileceği bilr ilacı eczaneden alabilirsiniz.
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
slm arkadaslar benım 2 3 gundur hıc uyuyamıyom bana bır ılac onerın lutfen soyle bı yatıyım aksama kadar hıc kalmayım bızım ev bıraz seslı tv sesı bebek sesı fln fılan onları bıle duymayacam bır ılaf varsa lutfen soyeyım ama sımdıden soyleyım karnem yokkkk
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: En etkili uyku hapı hangisidir? | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |||||
etkilii bir uyku hapı istiyorum ilk kullanımda yarım saat içinde hemen uyutacak cinsten bir ilaç | |||||
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: En etkili uyku hapı hangisidir? | |
|
![]() |
| Etiketler |
| etkili, hangisidir, hapı, uyku |
| en etkili uyku ilaci, uyku hapi, uyku haplari, uyku ilaci adlari, uyku ilaci isimleri, |
En etkili uyku hapı hangisidir? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Sağlıklı Uyku ve Uyku Terimleri | HayLaZ61 | Sağlıklı Yaşam | 6 | 16-05-2009 00:32 |
| Etkili Bilişim | DeLLy | İletişim Bilimleri | 0 | 16-11-2007 23:14 |
| Etkili Öğrenme Yöntemleri | Blue Blood | Eğitim Bilimleri | 0 | 18-10-2007 16:20 |
| Mutluluk Hapı | Blue Blood | Flash Oyunlar | 0 | 28-12-2006 14:06 |
| Uyku birazcık uyku | Blue Blood | Karışık Flash'lar/Video'lar | 2 | 09-10-2006 20:08 |