| | #1 (mesaj-linki) | |
| Filoloji hangi bilim dallarıyla çalışır?
benim konum filoloji hangi bilim dallarıyla çalışır kısa özet istiyorum konu anlatıcamda bu konuyu bulamadım lütfen yardımcı olunnnnnnnnn
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Filoloji hangi bilim dallarıyla çalışır? filoloji: dlbilimi: (alm. philologie; yun. philos = söz, kitap) : edebi eserlerin ve onların ardındaki kültürel ve sosyal fonun anlaşılmasına ve iletilmesine çalışan bilim dalı, modem dünyada edebiyat bilimi ve dilbilimi çalışmalarının ortak paydası. Gerekirse filoloji (dilbilimi);antropoloji,beşeri coğrafya, jeoloji,etnografya (ırklarla ilgili bilim dalı), sanat tarihi,hatta sosyoloji gibi bilim dallarından da yardımcı olarak yararlanılır. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Filoloji hangi bilim dallarıyla çalışır?
filoloji nedir
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| bilim, Çalışır, dallarıyla, filoloji, hangi |
| filoloji, |
Filoloji hangi bilim dallarıyla çalışır? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Hangi Hastalığa Hangi Yiyecek? | *TeoDora* | Sağlıklı Yaşam | 10 | 4 Gün Önce 13:49 |
| İslam'da Bilim ve Müslüman Bilim Adamları | Blue Blood | Müslümanlık/İslamiyet | 33 | 26-08-2009 10:46 |
| Telgraf nasıl çalışır? Telgrafın tarihçesi nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 8 | 06-05-2009 19:03 |
| Yirminci Yüzyılda Bilim: Çağdaş Bilim | GusinapsE | Bilim | 3 | 03-10-2006 16:05 |
| On Dokuzuncu Yüzyılda Bilim: Endüstri Devrimi ve Bilim | GusinapsE | Bilim | 0 | 03-10-2006 15:58 |