| | #1 (mesaj-linki) | |
| Gençliğin bunalımda olma nedeni eğitim kaynaklı mıdır?
Gençliğin bunalımda olma nedeni hangisidir? 1. Eğitimsizliktir. 2. İdealsizliktir. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Gençliğin bunalımda olma nedeni eğitim kaynaklı mıdır?
günümüz gençliğinin bunalıma girmelerinin en büyük sebebi eğitimsizliktir. çünkü idealizm ve ideal sahibi olmak ancak doğru bir eğitimle bir ideale yönlendirilmekle mümkündür. herhangi bir konuda bilgi sahibi olmayan,eğitim almamış kişiler özellikle gençler doğru kanalize edilmeyen enerji bombaları gibidir. önemli olan doğru eğitimle,doğru yönlendirmeyle enerjilerini doğru kanalize edip,idealist gençler yetiştirmektir.. yazdığım birkaç satırı sizde genişletip örnekler vererek fikirlerinizi güçlendirebilirsiniz.. kolay gelsin | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
tesekkur ederızz | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
bu iki şık yeterli değil bence ama idealsizlik ağır basıyo bana göre...
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
Ben sana katılmıyorum, günümüz Türkiye'si ile 1881-1938 Türkiyesi'ni karıştırdığını düşünüyorum. Yaşadığımız bu dönem ters bir dönem, ne kadar idealist olursan o kadar bunalıma girersin. Eğer idealist olursan hep engelle karşılarsın, ama her söyleneni sorgusuzca itaat edersen o kadar sağlıklı kalırsın. Aşağıdaki Aforizma ile özetlemek istersek; ''Akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine, arıza ol, dünya senin kahrını çeksin!.'' | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
Bende sana katılmıyorum.Bence idealsizlik daha etkendir.Çünkü ne kadar eğitimli olursan ol ideal sana bağlıdır ve bunun eğitimle pek alakası yoktur.Çok kültürlü gelişmiş eğitimli birisinin idealinin olmaması imkansız mı? sizin savunduğunuz düşünceden ben bunu çıkarıyorum.ideal ne istediğini bilmekle hangi konumda olmak istediğini çözmekle alakalıdır. ne istediğini bilmeyen idealsiz her insan amaçsızca bişeyler yapar ve buda isteksizliğe yol açar isteksizlikten doğan başarısızlık ise insanı bunalıma sokmak için yeterli bi sebeptir.
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| bunalımda, eğitim, gençliğin, kaynaklı, mıdır, nedeni, olma |
Gençliğin bunalımda olma nedeni eğitim kaynaklı mıdır? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| İslam'da Gençliğin Önemi | asla_asla_deme | Müslümanlık/İslamiyet | 0 | 01-11-2008 16:57 |
| Eğitim - Eğitim Nedir - Eğitim Hakkında | SiyahLALE | X-Sözlük | 0 | 30-10-2008 03:30 |
| Doğuş - Aşık Olma | soulpower | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 26-06-2008 22:32 |
| Zeynep - Pişman Olma | Pollyanna | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 16-03-2008 15:32 |