Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
Web sitemizde; forum, günlük, video, sohbet bölümlerinin yanı sıra Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları bulunmaktadır. Kullanıcılarına faydalı olmayı ilke edinmiş olan sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder. Üye olmak için tıklayınız.
| | Google'da girdiğimiz yerleri nereden görürüz?#1 (link) |
| Ziyaretçi |
googlede girdiğimiz yerleri gösteren yerler
|
En İyi Cevap Misafir tarafından gönderildi
| Alıntı:
bilgisayarda geçmişi görme bilgisayarda kaydedilen geçmişi nasıl sileriz |
| | Google'da girdiğimiz yerleri nereden görürüz?#2 (link) |
| Eski Üyelerin Ruhları | FireFox kullanıcısı iseniz; Menüden --> Geçmiş --> Tüm geçmişi göster diyerek girmiş olduğunuz aramış olduğunuz her şey ayrıntısıyla görüntülenmektedir. veya klavye kısa yolu Ctrl + Shift + H İnternet Explorer kullanıcısı iseniz; Menüden --> Görünüm --> Gezgin Çubuğu --> Geçmiş veya klavye kısa yolu Ctrl + Shift + H |
| | Google'da girdiğimiz yerleri nereden görürüz?#10 (link) |
| Ziyaretçi |
YA OFF BEN SADECE BENİM 1 GÜN İÇİNDEKİ GEÇMİŞİMİ SİLMEK İSTİYORUM.BÜTÜN GEÇMİŞİ DEĞİL GEÇMİŞTE GİRİLEN SİTELER BAŞKA Bİ YERDE KAYDEDİLİYOMUŞ.ONA NASIL GİRCEM BEN? YA LÜTFEN BABAM BAKIP DURUYO ZATEN LÜTFEN Bİ YARDIMCI OLUN ÇOK ACİL
|
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
| Konu Araçları | |
Google'da girdiğimiz yerleri nereden görürüz? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Flütte ince sesleri nasıl çalabilirim, yerleri nerededir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 40 | 5 Mart 2013 21:21 |
| Casus Yazılımlar Nereden Gelir? | CrasHofCinneT | Internet/Bilgisayar Dünyası | 8 | 31 Ekim 2012 05:27 |
| Nasıl görürüz? | B.L.A.C.K | Bunları biliyor musunuz? | 2 | 24 Ekim 2011 15:21 |
| Gün ve Ay Adları Nereden Gelir? | yüksel2 | Bunları biliyor musunuz? | 2 | 4 Şubat 2009 08:08 |
| Hukuk meşruiyetini nereden alır? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 13 Kasım 2008 15:30 |