Üye Ol
Ana SayfaForumlarGünlüklerToplulukVideolarSohbetBize Ulaşın
Forumda Ara
Cevap

PC neden sürekli hata raporu veriyor?

Eski 22-11-2008 #1 (mesaj-linki)
mihrimah

PC neden sürekli hata raporu veriyor?

merhabalar, öncelikle emeği geçen herkese teşekkürler. böyle bir hattın varlığını bilmiyordum.google da sorunumu sorgularken karşıma çıktı. açıkcası üye olmadan sorunun çözülmesi beni oldukça mutlu etti. şimdiden herşey teşekkürler.
sorunum şu;pc im oldukça ağırlaştı birde birkaç pencere açtığım zaman pc donuyor ve hata raporu veriyor. çok ağırlaşması da yazıcı aldım yeni, onu tanıttıktıktan sonra pc oldukça ağırlaştı. nete bile 5 dakikanın sonunda ancak bağlanabiliyorum.ne yapabilirim. virüs programı olarak nod 32 deneme sürümü kullanıyorum.yardımcı olursanız sevinirim.. hoşçakalın..

Cevaplandı Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  Bu mesaja hızlı cevap gönder   
En İyi Cevap Misafir tarafından gönderildi
bilgisayarı her actığımda hata raporuyla karşılaşıyorum...hiçbir sayfaya baglanmadığım halde
Eski 22-11-2008 #2 (mesaj-linki)
Keten Prenses - avatarı
lütfen verilen hatanın ekran görüntüsünü koyun eğer mümkünse.

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  Bu mesaja hızlı cevap gönder   
Eski 22-11-2008 #3 (mesaj-linki)
Lord.iz - avatarı
bilgisayarınız özelliklerini verirseniz daha net yardım edebiliriz benim aklıma şimdilik bilgisayarınızın aşırı yükü kaldıramadığı geliyor

Eski 30-08-2009 #4 (mesaj-linki)
Misafir
Bpc SÜREKLİ HATA VERİYOR

Eski 10-09-2009 #5 (mesaj-linki)
Misafir
Alıntı:
bilgisayar neden hata raporu verir
bilgisayarım facebooka bağlandığımda hata raporu veriyor. Diğer internet sayfalarında sorun yaşamıyorum.

Eski 03-10-2009 #6 (mesaj-linki)
Misafir
Alıntı:
msn neden hata raporu verir

msn indiriyorum yükleyecem çaliştir diyorum sonra hata diyor neden acaba

Eski 03-10-2009 #7 (mesaj-linki)
Misafir
bilgisayarımda google de herhangi bir yere girdigimde iki dakika sonra hata raporu veriyor.Hata raporu vermemesi için ne yapmalıyım

Eski 03-10-2009 #8 (mesaj-linki)
Misafir
BİLGİSAYARDA GOOGLEYİ ACTIĞIM VE BIR YERE GİRDİĞİM ZAMAN İKİ DAKİKA SONRA HATA RAPORU VERİYOR.HATA RAPORU VERMEMESİ İÇİN NE YAPMALIYIM.

Eski 05-10-2009 #9 (mesaj-linki)
Misafir
BİLGİSAYARDA GOOGLEYİ ACTIĞIM VE BIR YERE GİRDİĞİM ZAMAN İKİ DAKİKA SONRA HATA RAPORU VERİYOR.HATA RAPORU VERMEMESİ İÇİN NE YAPMALIYIM.

Eski 27-10-2009 #10 (mesaj-linki)
Misafir
bilgisayarı her actığımda hata raporuyla karşılaşıyorum...hiçbir sayfaya baglanmadığım halde

Cevap
Hızlı Cevap

Etiketler
hata, raporu, sürekli, veriyor | bilgisayar hata raporu veriyor, bilgisayar neden hata raporu verir, hata raporu neden cikar, hata raporu neden gelir, neden hata raporu veriyor, pc hata veriyor, pc neden hata raporu verir, surekli hata raporu veriyor,
PC neden sürekli hata raporu veriyor? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN görüntülü konuşma sırasında alınan hata raporunun sebebi nedir? hashüs Soru-Cevap 15 3 Gün Önce 10:54
Messenger neden hata veriyor? Ziyaretçi Soru-Cevap 7 29-01-2010 22:35
MSN 8.5 sürekli hata veriyor yardımcı olur musunuz? e32u Soru-Cevap 1 07-05-2009 19:15
MSN şifresi değiştirmeme rağmen sürekli hata veriyor, neden olabilir? ahmet karaşahin Soru-Cevap 3 01-05-2009 10:47
MSN neden yavaş ve hata veriyor? Ziyaretçi Soru-Cevap 3 30-01-2009 12:01