Ziyaretçi
benim hem masaüstü hemde acer 5720ZG markaalı bir laptopum var.ilk önce formatı buradakilere uyarak masaüstüne format attım.daha sonra laptopuma atmaya kaltım.tam herşey düzgün gidiyordu birden o f8'e basıp yada enter'e basıp diskleri seçeceğimiz bölümde hata çıktı.her şey giderken gereğince enter'e bastım.sonra hiçbir sabit diskiniz bulunmamaktadır dedi takılı olduğundan emin olun falan diye bir yazı çıktı.sonra gereğince enter'e basıp yeniden başlattım sonra mavi ekranlı bir bölümden yüklemeye başladı(tabi cd hala içinde) ve gene aynı hatayı verdi.sonra ardan 2 gün geçti.cdyi takmadan güç düğmesine bastım.acer ekranı çıktı ve şey yazıyordu;
başlatılacak işletim sistemini seçin:
microsoft windows xp professional
windows kur
üsttekine tıklayınca normal bilgisayar açılıp tıkır tıkır çalışıyordu.(format atma nedenim yavaş çalışmasıydı) ve sabit diskim(hard diskim) c ve d çalışıyordu.cdyi takıp güç düğmesine basınca gene mavi ekran çıkıp disklere format atma bölümünün orda enter diyince; hiçbir sabit disk bulunamadı diye yazılar çıktı.allah rızası için bana bir yardım edinde şundan kurtuluummmmmmmmmmmmmmmm.
başlatılacak işletim sistemini seçin:
microsoft windows xp professional
windows kur
üsttekine tıklayınca normal bilgisayar açılıp tıkır tıkır çalışıyordu.(format atma nedenim yavaş çalışmasıydı) ve sabit diskim(hard diskim) c ve d çalışıyordu.cdyi takıp güç düğmesine basınca gene mavi ekran çıkıp disklere format atma bölümünün orda enter diyince; hiçbir sabit disk bulunamadı diye yazılar çıktı.allah rızası için bana bir yardım edinde şundan kurtuluummmmmmmmmmmmmmmm.
Kullandığın işletim sistemi cdsinin sata güncellemesi yok bu yüzden SATA harddiskleri göremez. Bunun için anakartınızda SATA güncellemesi mevcuttur öncelikle bunu çalıştıracaksınız.
Veya bir diğer yöntem anakartınızın internet sitesinden modelini seçip gerekli güncellemeyi bir belleğe atın.
İşletim sistemi cdsini taktıktan sonra ön yükleme yapar sata için F6 basın diye bir yer geçerken f6 ya bas. ve bellekten güncellemeyi okutup kuruluma geçebilirsin.
Sponsorlu Bağlantılar
İşletim sistemi cdsini taktıktan sonra ön yükleme yapar sata için F6 basın diye bir yer geçerken f6 ya bas. ve bellekten güncellemeyi okutup kuruluma geçebilirsin.
Son düzenleyen SEDEPH; 22 Nisan 2009 20:16