| | #61 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN şifremi unuttum ne yapmam gerekiyor?
sifremi ve msn gizlik yanıtım unuttum napabilirim lütfen yardım edin ![]() ya bi yardım edin dedik ordan oraya ne bu ya gizlik yanıtın ve sifremi hatırlamıyorum napabilirim Son Düzenleyen Misafir; 10-09-2009 @ 14:08. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #62 (mesaj-linki) | |||||||||
| |||||||||
|
| | #63 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Posta - Posta Nedir - Posta Hakkında
ŞİMDİ BEN ESKİ MSNMİN ŞİFRESİNİ BULMAYA ÇALIŞIYORUM AMA BİR TÜRLÜ KİMLİK BİLGİLERİM UYUŞMUYOR ALTERNATİF EPOSAYA GÖNDERELİM DİYOR LAR O NASIL OLUYOR ANLAMADIM YARDIMCI OLURMUSUNUZ | |||||
|
| | #64 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #65 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #66 (mesaj-linki) | |||||
Parolanızı unutmanız halinde yeni bir parola oluşturarak sıfırlayabilirsiniz. Üç yolla yeni parola oluşturabilirsiniz: Diğer e-posta adresi (Birincil Passport Network e-posta adresinizin dışında bir e-posta adresidir. Diğer e-posta adresi,Passport Network'teki hesabınıza erişememeniz halinde parolanızı sıfırlamanıza yardımcı olabilir.) sağladıysanız, Microsoft Passport Network'ün bu adrese parola sıfırlama e-postası göndermesini isteyerek parolanızı sıfırlayabilirsiniz. Hesabınızda kişisel hesap bilgileriniz varsa ve MSN'e bir soru ve gizli yanıt (Başkalarının hesabınıza erişmesini veya sizin izniniz olmadan parolanızı değiştirmesini engellemeye yardımcı olan bir güvenlik önlemidir. Yanıt, sizin dışınızda hiç kimsenin bilmemesi gereken bir yanıt olmalıdır.) verdiyseniz, hesap bilgilerini ve gizli yanıtınızı kullanarak parolanızı sıfırlayabilirsiniz. Passport Network'e kredi kartı ile ödeme yaptığınız bir MSN hesabı ile oturum açıyorsanız, faturalama bilgilerinizi vererek parolanızı sıfırlayabilirsiniz. tıklayınız Çıkan sayfada e- posta adresinizi yazıp Parolanızı unuttunuz mu? linkine tıklayarak bilgilerinizi girip parolanızı sıfırlayabilirsiniz. | |||||
|
| | #67 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn adresimi unuttum, ne yapmalıyım?
[QUOTE]msn nemin şifresini unuttum[/QUOTE
| |
|
| | #68 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar hiç bişi bilmeyip de msn şifreniz gittiyse yapcak hiç bişi kalmamış tır boşuna ugraşmayın saglam güzel bi msn adresi alın yeniden tedbiri de alın bidaha başınızaa gelmesin böle bişey bnmde var ama saglamdaa şimdi adresim
| |
|
| | #69 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN şifremi unuttum ne yapmam gerekiyor? msn şifremi unutdum
| |
|
| | #70 (mesaj-linki) | |
İNTERNETE HOMAİL YAZMANIZ YETERLİ
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| gerekiyor, msn, unuttum, yapmam, şifremi |
MSN şifremi unuttum ne yapmam gerekiyor? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Rönesansı bilmek için Ortaçağı da bilmemiz gerekiyor mu? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 20-11-2008 21:44 |
| Şifremi girdiğim halde foruma neden giriş yapamıyorum? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 19-11-2008 16:25 |
| Dölleme için hangi cins kiraz ağacı dikmemiz gerekiyor? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 17-11-2008 23:25 |
| Maillerime ulaşamıyorum ne yapmam gerekiyor? | cem32 | Soru-Cevap | 1 | 15-11-2008 21:11 |