| | #81 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN şifremi unuttum ne yapmam gerekiyor?
ne yapabilirim
| |
|
| | #82 (mesaj-linki) | |
hamen altta yazan şifremi unuttuma tıkla gizli sorunu cevapla ve şifreni değiştir
| |
|
| | #83 (mesaj-linki) | |
kardeş bunedünyaya msn nem calındı şifreyibilemiyorummmmm kurduktnsonra herşeyi unuttum msn nekurmasınıda neyapcam herşeyim içindedi arkilerdende konuşamıyom ben as suriyeliyim yardım edin türkiyede yaşıyorum ondan memleketimdeki arkilerden konuşamıyorum saygılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr şuan hatay antakyada yaşıyorum yardım lütfennnnnn adım sedef
| |
|
| | #84 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN şifremi unuttum nasıl değiştirebilirim? msn parolamı bilmiyorum ne oldu açılmıyor hemen lazım bana
| |
|
| | #85 (mesaj-linki) | |
sifremi unuttum ne yapabilirim
| |
|
| | #86 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN şifremi unuttum ne yapmam gerekiyor? msn şifremi unnutum nasil bulabilirim lütfen yardimci olun
| |
|
| | #87 (mesaj-linki) | |
gizli yanitini unuttum istiyorum
| |
|
| | #88 (mesaj-linki) | |||||||||||||||||||||||||||||
Kayıt olurken girmiş oldugunuz gizli sorunuza cevap vererek şifrenizi değiştirebilirsiniz.
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
| | #89 (mesaj-linki) | |||||
parolamı unuttum bana gizli sorularımı sor | |||||
|
| | #90 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN şifremi unuttum ne yapmam gerekiyor? msn şifremi unuttum bana yardımcı olabilirmisiniz ltf
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| gerekiyor, msn, unuttum, yapmam, şifremi |
MSN şifremi unuttum ne yapmam gerekiyor? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Rönesansı bilmek için Ortaçağı da bilmemiz gerekiyor mu? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 20-11-2008 21:44 |
| Şifremi girdiğim halde foruma neden giriş yapamıyorum? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 19-11-2008 16:25 |
| Dölleme için hangi cins kiraz ağacı dikmemiz gerekiyor? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 17-11-2008 23:25 |
| Maillerime ulaşamıyorum ne yapmam gerekiyor? | cem32 | Soru-Cevap | 1 | 15-11-2008 21:11 |