Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
Web sitemizde; forum, günlük, video, sohbet bölümlerinin yanı sıra Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları bulunmaktadır. Kullanıcılarına faydalı olmayı ilke edinmiş olan sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder. Üye olmak için tıklayınız.
| | Bilgisayar için yararlı programlar nelerdir?#1 (link) |
| Ziyaretçi |
bilgisayarla ilgili faydalı ama küçük tüm programları ekleyelim
|
En İyi Cevap Blue Blood tarafından gönderildi
| | Bilgisayar için yararlı programlar nelerdir?#5 (link) |
| Ziyaretçi |
mustafa009 sen bu programı istersen indir googleden ama bence en yararlısı sen bi bilgisayarcıya git ve bilgisayarın xp ise veya vista ise sp 3 iste artık hangisise senn bilgisayar türü ona göre iste sana versin ordan yüklersn bence bilgisayarına splerle çoğaltmalısın mustafa009 bana uulaşmak için ::: http://www.facebook.com/nhtem |
| | Bilgisayar için yararlı programlar nelerdir?#6 (link) |
| Ziyaretçi |
ya benım bılgısayara ımınent bearshare felan indirdim interneti bozdu şimdi normal internetten gıremıyorum google chorome var ordan gırıyorum nolcak benım bu ınternet hep böylemı kalcak format attırsam duzelırmı bıde ben bılgısayarımı nası yukseltcem xp sını temasını felan degıstırmek ıstıyorum artık sıkıldım bundan
|
| | Bilgisayar için yararlı programlar nelerdir?#7 (link) |
| Ziyaretçi |
ya benım bılgısayara ımınent bearshare felan indirdim interneti bozdu şimdi normal internetten gıremıyorum google chorome var ordan gırıyorum nolcak benım bu ınternet hep böylemı kalcak format attırsam duzelırmı bıde ben bılgısayarımı nası yukseltcem xp sını temasını felan degıstırmek ıstıyorum artık sıkıldım bundan TERES BİLMEDİĞİN ALETİ NE KURCALIYON SENİNKİ... YEMEK OLUYOR |
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
| Konu Araçları | |
Bilgisayar için yararlı programlar nelerdir? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Büyük Selçuklularda ticareti geliştirmek için yapılan çalışmalar nelerdir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 11 | 30 Aralık 2012 15:27 |
| Teknolojinin yararlı olmadığı yönleri nelerdir? | şyma | Soru-Cevap | 2 | 25 Mayıs 2011 20:19 |
| Linux için Programlar | Blue Blood | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 2 | 8 Kasım 2009 11:48 |
| Bilgisayar terimleri nelerdir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 17 Kasım 2008 21:21 |
| Beyin sağlığı için yararlı vitaminler nelerdir? | HerHangiBiri | Soru-Cevap | 2 | 16 Kasım 2008 16:07 |