Arama

TeamViewer - Uzak Masaüstü Yöneticisi

Güncelleme: 5 Aralık 2014 Gösterim: 60.947 Cevap: 2
virtuecat - avatarı
virtuecat
Ziyaretçi
19 Haziran 2008       Mesaj #1
virtuecat - avatarı
Ziyaretçi
enstartscreen7d02cein6

Sponsorlu Bağlantılar
TeamViewer


TeamViewer ile internet üzerinden herhangi iki bilgisayar arasında bağlantı oluşturup, yönetim işlemi yapabilirsiniz.

TeamViewer kullanabilmek için sadece iki tarafın da yazılımı kurması yeterli. Sonra kolaylıkla ve herhangi bir firewall vb. ayar yapmadan kolaylıkla karşı bilgisayara ve masaüstüne bağlanabilirsiniz.


TeamViewer - internet üzerinden ücretsiz uzaktan bakım ve uzak masaüstü paylaşımı

Ekstra Bilgiler:
Alıntı
CrasHofCinneT adlı kullanıcıdan alıntı

Uzak masaüstü bağlantısı ve bağlantı sorunları ile çok sık karşılaşırsınız. Ancak TeamViewer'la artık neredeyse hiçbir sorun yaşamayacaksınız.

Bilgisayarınızdan uzak bir yerde dosyalarınıza ulaşmak istediğiniz anlarda TeamViewer imdadınıza yetişiyor. Bu ufak boyutlu ve ücretsiz program ile masaüstünüz ve dosyalarınız dünyanın herhangi bir yerinde bile her an elinizin altında. Ayrıca bu yazılımı kullanmanız için kurulum yapmanıza da gerek yok.

Tıklayın Çalışsın
İndirdiğiniz dosyaya çift tıklayarak direkt olarak programı kullanmaya başlayabilirsiniz. Programı öncelikle kendi bilgisayarınızda açıyorsunuz. O anda size bir kullanıcı kimliği (ID) ve şifre veriliyor. Ardından başka bir bilgisayara gittiğiniz an bu kullanıcı kimliğini Create Session yazan bölüme girdiğiniz takdirde direkt olarak bağlantıyı çok kısa bir süre içerisinde kurabiliyorsunuz.

Program ile karşı bilgisayarın masaüstünü görebilir, dosya alışverişinde bulunabilir ve karşı sistemde herhangi biri varsa onunla sohbet etme imkanı bulabilirsiniz. TeamViewer, güvenlik duvarı arkasında herhangi bir bağlantı sorunu ile sizi karşı karşıya bırakmadan işini görüyor. Yazılım Vista ve XP gibi iki farklı işletim sistemi kullanan bilgisayarlar arasında da sorunsuz bir biçimde çalışabiliyor.

Alıntı
UnknowN adlı kullanıcıdan alıntı

TeamViewer kolay ve güçlü bir uzak masaüstü yöneticisi ve aynı zamanda masaüstü bilgileri paylaşım ve transfer yazılımıdır. Firewall ve NAT proxy'ye dokunmadan çalışabilme özelliği ile hiç bir sorun çıkarmadan istediğiniz herşeyi yapmanıza olanak sağlar. Sadece TeamViewer programı ile başka bir bilgisayarın uzak masaüstüne bağlanabilir ve bir makinede yüklü olan programı her hangi bir yükleme işlemine gerek kalmadan diğerinde de kullanabilirsiniz. Bağlanmak istediğiniz bilgisayara ilk defa bağlanacaksanız daha önceden belirlenmiş olan id numaralarını girmeniz gerekmektedir.
TeamViewer'da ID numarasını ve şifreyi girdikten sonra uzak masaüstü erişimine sahip olursunuz. Dünyada yüzbinlerce insan TeamViewer'ı uzak masaüstü için en uygun, en kolay program olarak görüyor ve kullanıyor.
TeamViewer sadece uzak masaüstü yönetimi için değil arkadaşınıza masaüstünüzde ne varsa onu da göstermeniz için geliştirilmiş bu tür kullanımlar için oldukça kolay bir arayüze sahiptir. Veri transferi oldukça güvenli olup şifreleme yöntemi ile dışarıdan istenmeyen erişimlere olanak vermemektedir. Özel kullanımlar için bedava olan TeamViewer'da ayrıca chat, dosya transferi ve ana bilgisayar modu özellikleri de mevcut...
Özellikler:

  • Yükleme yapmadan uzak masaüstü erişimi
    TeamViewer ile internet bağlantısı sayesinde dünyanın her hangi bir yerindeki bir bilgisayara başka yükleme yapmadan ve güvenlik duvarı sorunu çıkarmadan erişim yapabilirsiniz.
  • Dosya TransferiTeamViewer bilgisayarınızdaki dosyaları karşı taraftaki bilgisayara yollayabilir yada karşı taraftan kendi bilgisayarınıza dosya taşıyabilirsiniz.
  • Güvenlik Duvarının arkasından çalışır
    Bir çok uzak masaüstü yazılımı güvenlik duvarları yüzünden erişim güçlükleri çeker. Ancak TeamViewer ile endişe etmeye gerek yok. Çünkü TeamViewer güvenlik duvarı arkasından çalışarak bağlanılacak bilgisayara bağlanmanın yolunu buluyor.
  • Yüksek Güvenlik Standardı
    TeamViewer Oldukça güvenli bir çözüm ortağıdır. Güvenlik kanalları RC4 kodlamaları ile korunmaktadır. RC4 kodlamaları https/SSL ile aynı güvenilirliğe sahiptir.
  • Yüksek performans
    LAN bağlantısı hızı ile internet üzerinde erişim imkanı sunar.
  • Düşük fiyatlı & Bedava versiyon
    Ayrıntılı ücretlendirme bilgileri aşağıda mevcuttur.

Yeni eklenen özellikler:
  • Windows Vista için uzak masaüstü bağlantı desteği sağlanmış
  • Bağlantı hızı ve sıkıştırma derecesi artırılmış
  • Firefox ve Opera da otomatik proxy güncellemesi sağlanmış
  • Dosya transfer hızı artırılmış
  • ( Unicode) Uluslarası dil karakterlerinin hepsi desteklenmiş

Alıntı
jake422 adlı kullanıcıdan alıntı

peki bağlanılan masaüstünün pc si kapalıysa bağlanabiliyor muyuz?

Bağlanamayız.

Son düzenleyen ahmetseydi; 27 Haziran 2013 15:12
CrasHofCinneT - avatarı
CrasHofCinneT
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
16 Eylül 2008       Mesaj #2
CrasHofCinneT - avatarı
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
balksz1pp7

Sponsorlu Bağlantılar
TeamViewer başka bir bilgisayar üzerinde internet üzerinden işlem yapmanızı sağlar, tabii ki TeamViewer işlem yapmak istediğiniz bilgisayarda da kurulu olması gerekir.


Sadece karşıdaki bilgisayarın ID numarası ve şifre gerekli. Karşıdaki bilgisayara uzaktan girebilir, ekranını ekranınızda görebilirsiniz, o da sizin ki görebilir.


Uzaktan erişim için faydalı bir araç.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Eklenmiş Dosyalar
Dosya Türü: rar Team Viewer Setup.rar (498.9 KB, 17215 gösterim)
Ölmediğine sevindim, hala acı çekebiliyorsun...
CyBeRPrenS - avatarı
CyBeRPrenS
Ziyaretçi
5 Aralık 2014       Mesaj #3
CyBeRPrenS - avatarı
Ziyaretçi
Teamviewer Nedir Ne işe Yarar?

Bilgisayarlar birçoğumuzun hayatında önemli bir yere sahip olmaktadır. Bu nedenle de taşınabilir özellikli olan bilgisayarlarımız sayesinde birçoğumuz dilediğimiz bilgilere anında istediğimiz yerden erişebilir ve saklı olan belgelerimizi her an yanımızda bulundurabiliriz. Ancak, peki ya taşınamayanlar ne olacak? Bu sorunun çok kolay bir yanıtı olmaktadır. Team viewer. Bu program sayesinde masaüstü bilgisayarınıza ya da yanınıza almayı unuttuğunuz bilgisayarınıza anında erişebilirsiniz.

Örneğin; bulunduğunuz yerde çok önemli bir belgeye ihtiyacınız oldu. Ancak bilgisayarınızı yanınıza alamadınız. Sorun etmenize gerek yok. Çünkü team viewer sayesinde nerede olursanız olun internet bağlantısı ile bilgisayarınıza erişerek istediğiniz dökümana anında sahip olabilirisiniz. Bu sayede de işlerinizi aksatmadan yapabilirsiniz.

Team viewer hemen hemen tüm bilgisayarlar için uygun bir program olmaktadır. Pek fazla bir sistem özellikleri gerektirmemektedir. Bu nedenle de kolaylıkla bilgisayarınıza indirip kurabilirsiniz. Kullanımı ve kurulumu son derece basit olan bu program tüm işletim sistemlerinde çalışabilmektedir. Sizler de eğer bilgisayarınızı yanınızda taşımadan istediğiniz an bilgisayarınıza bağlanmak istiyorsanız bu programı kullanarak dilediğinizi yapabilirsiniz.

2832 re2

Teamviewer Tüm Platformlar için indirme linkleri burada.

Benzer Konular

4 Nisan 2012 / hduman41 Sosyal Ağlar
13 Ocak 2012 / unknownxboy Bilgisayar
19 Temmuz 2011 / jake422 Taslak Konular
14 Aralık 2011 / Misafir Soru-Cevap
6 Nisan 2012 / mustafa1993 Bilgisayar