Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
MsXLabs.org; forum, günlük, video ve sohbet bölümlerinin yanı sıra; Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları sunmaktadır. Faydalı olmayı ilke edinmiş sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder :) Üye olmak için tıklayınız...
| | Kabartma haritası nasıl yapabiliriz?#51 (link) |
| Ziyaretçi |
ödeve bak yha kabartma harita yapçaz çok sıkıcı ama öğretmn 100 verdi dağları hamurdan ysptım ama oyun hamurundan değil normal kendi yoğuduğumuz hamurla yaptım daha güzel daha sert oldu ağrı dağı. sonra izmirdeki boz dağları yaptım.Ege bölgesi , karadeniz bölgesini falan sarı oyun hamuru ile yaptım kabartılarını yükselttim biraz van gölünü dışını mavi hamurla içini ise tel şehriyeyi maviye boyadım türkiye haritasının kıyılarını mavi oyun hamuru ile çevirdim içini ise keçeli kalemle yaptım...bulgaristan , yunanistan gürcistan falan onları da keçeli kalemle yeşile boyadım işte o kadar.... ![]() ÖNERİ ::::: OYUN HAMURURUYLA FİZİKİ HARİTANIN SARI VE KAHVERENGİ YERLERİNİ YAPARKEN ELİNİZLE ÇEKİN VE ÇOK AZ KABARTI OLUŞUR YANDAN DA ÇOK GÜZEL GÖZÜKÜO..... |
| | Kabartma haritası nasıl yapabiliriz?#56 (link) |
| Ziyaretçi | AŞAĞIDAKİ LİNKTEN KABARTMA HARİTALARIN NASIL YAPILDIĞINI ANLATAN BİR SUNUM İNDİRECEKSİNİZ ![]() SUNUM İNDİR |
| | Kabartma haritası nasıl yapabiliriz?#59 (link) |
| Ziyaretçi | AŞAĞIDAKİ LİNKTEN KABARTMA HARİTALARIN NASIL YAPILDIĞINI ANLATAN BİR SUNUM İNDİRECEKSİNİZ ![]() SUNUM İNDİR |
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
Kabartma haritası nasıl yapabiliriz? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Saçlarımızın bakımını nasıl yapabiliriz? | sümeyye | Soru-Cevap | 1 | 28 Kasım 2012 16:48 |
| İnterneti nasıl wireless router yapabiliriz? | Teamoore | Soru-Cevap | 0 | 5 Mayıs 2011 19:35 |
| Kabartma haritalar nasıl incelenir? | Misafir | Soru-Cevap | 4 | 18 Aralık 2010 10:27 |
| Call of Duty 2'de 1.3 'ü nasıl 1.0 yapabiliriz? | t-mac osman | Soru-Cevap | 3 | 17 Eylül 2009 17:24 |
| Kendimize ait sırdaş kitap nasıl yapabiliriz? | **erdem** | Soru-Cevap | 1 | 18 Aralık 2008 15:16 |