| | #1 (mesaj-linki) | |
| Format attıktan sonra sürekli yaşadığım bu soruna yardımcı olur musunuz?
Merhaba arkadaslar sımdıden sagolun 500 gb seagate 1 aylık hdd'm var buna 3. formatım lanet olası vırusler yuzunden ben dvd fılm ısı yapıyorum format atarken d ıle sılıyorum heryerı sonra yenı bolumler olusturuyorum ntfs olarak bıcımlendırıyorum ama d bolumune 450 gb ayırıyorum kalan c bolumune 26 gb kalıyor ama nero 8 kullanıyorum hıc sorun yasamıyordum nec dvd 20x 4 cd playerlerım war onlarda 1 aylık daha eskıden ımage yanı ıso dosyalarını tıkla yazdır yaparken buffer & 100 de kıtlneyodu % 99 a dusuodu ama bu formatımdan sonra bufferlar bı % 20 bı % 100 arası yukselıp alcalıor bırde bıyerde okudum ben yanlıs formatmı attım acaba d bolumu formattan sonra sag tıklayıp bıcımlendır dedım onu yapmak hataymıs 1 aylık sıfır pc mı kendı kendıme bozuyomuyum hep format sorunu yasıyorum bı format cok temız atıyorum hıc sorun olmuyor aynı seylerı yaparken sorun oluyor format 4.5.6 attıkca duzelcegıne kasmaya baslıor hayatım boyunca bole oldu acaba neden bırısıde dısk bırlestırmesı yap dedı onuda yaptım bekledım kırmızı yerler coktu hdd yenı olmasında ragmen hdd tamamen ılk gunkı ayarlarına donmesı ıcın program aradım ondada yeterlı sonuc bulamadım ne olur bana yardım edın gerekırse resımlı anlatın ıslemcı Q6600 4 cekırdek 3 gb kıngston rem gıgabayt anakart 512 ddr 3 ekran kartım orjınal nzxt kasam ve onun orjınal 500 luk power suplem war kurban olıyım yardım edın... bıde formattan sonra guncellemelerı acıyımmı acmıyımmı ? | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Format attıktan sonra sürekli yaşadığım bu soruna yardımcı olur musunuz?
format nasıl atıyorsunuz öncelikle format atma yönteminizi araştırın ardından anakartın ve diğer donanımların sürücülerini tam yüklüyormusunuz onu araştırın ayrıca korsan xp kullanıyorsanız güncellemeleri açmayın hatta service pack yoksa xp üzerine service pack kurmadan bi süre kullanın yine aynı sorunlar olacakmı | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| format tan sonra ses hatası oldu
sp3 ile xp pro ya format atıyorum fakat ses aygıtında sorun var olarak hata mesajı alıyorum.ses bilgisayarımda calışmıyor birkac defa tekrar tekrar format attım .fakat bu sorundan kurtululamadım.epox9npa3j ana kart ve amd işlemci kullanıyorum bu sorundan nasıl kurtulabilirim. | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Format attıktan sonra sürekli yaşadığım bu soruna yardımcı olur musunuz? Bu site anakartının türkiye dağıtımcısının sitesi sanırım oradan yardım alabilirsin veya ana kart driverlarını yüklemediysen yada hatalı yüklediysen çözüm arayabilirsin | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Format attıktan sonra sürekli yaşadığım bu soruna yardımcı olur musunuz?
slm i900 omnia samsung tele format attım gayet güzel ama teli açtığım kısacık bi yabancı yazı yazıyo ve tel açılmıyo çıldırmak üzereyim biri bana yardımcı olabilirmi lütfen......
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| attıktan, format, musunuz, olur, soruna, sürekli, yardımcı, yaşadığım |
Format attıktan sonra sürekli yaşadığım bu soruna yardımcı olur musunuz? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Anycool T818 telefonda yaşadığım soruna yardımcı olur musunuz? | dogyo | Soru-Cevap | 5 | 2 Gün Önce 21:53 |
| MSN yükleyemiyorum yardımcı olur musunuz? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 7 | 16-09-2009 20:41 |
| Ipget'ten ip alamıyorum, yardımcı olur musunuz? | forumcash | Soru-Cevap | 3 | 06-12-2008 02:47 |
| Forum/Sources Dosyası'nı sildikten sonra forum açılmıyor, yardımcı olur musunuz? | dead__calm | Soru-Cevap | 3 | 05-12-2008 15:51 |
| Amd 3200'e Win98 kuramıyorum yardımcı olur musunuz? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 7 | 19-11-2008 13:06 |