| | #1 (mesaj-linki) | |
| Adobe Photoshop ile neler yapılabilir?
Ya ben fotoşop programı ile başka neler yapabilirim?
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Adobe Photoshop ile neler yapılabilir?
(Eğitimini almak şartıyla) grafik tasarımlar yapabilirsin reklam şirketlerinde çalışan grafikerler Photoshop ile reklam veren firmaların tanıtım broşürleri ve logo tasarımlarını yapıyorlar veya bir web tasarım firmasında müşteri için kurulmuş web sitesine logoyuda grafik imajlarıda bu programla yapıyorlar bireysel kullanımdan bahsediyorsan photoshop ile resimlerde değişimler yapabilir hareketli animasyon gifleri oluşturabilirsin web sitelerine logolar yapabilirsin resimlerdeki hataları giderebilirsin resimleri değiştirebilirsin sevdiklerine süslü resimler yapabilirsin... Kendimden örnek verirsem web sitelerine logolar, kendime gereken hareketli animasyonlar, arkadaşlarıma süpriz imajlar, arkadaşlarımın arkadaşlarına tebrik kutlama çalışmaları, resimlerdeki hatalar lekeler bozukluklar bunların hepsinde photoshopu kullanıyorum | |
|
![]() |
| Etiketler |
| adobe, neler, photoshop, yapılabilir |
| adobe photoshopla neler yapilir, adobe photoshopta neler yapilir, photoshop ile neler yapilabilir, photoshopla neler yapilir, |
Adobe Photoshop ile neler yapılabilir? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Sivilcelerin azalması için neler yapılabilir? | yardım EDİN NOLUR | Soru-Cevap | 18 | 3 Gün Önce 12:03 |
| Adobe Photoshop 9 | Blue Blood | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 11 | 08-10-2009 22:02 |
| Milli kültürü geliştirmek için neler yapılabilir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 02-12-2008 17:16 |
| Adobe Photoshop Dersleri | CrasHofCinneT | Internet/Bilgisayar Dünyası | 59 | 04-11-2008 21:49 |
| Adobe Photoshop CS3 Beta v10.0 x 2006.12.08 | clients | Arşive Kaldırılan Konular | 4 | 18-07-2007 14:20 |