Adobe Photoshop ile neler yapılabilir? Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Ziyaretçiler :: > Soru-Cevap
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 04-12-2008   #1 (mesaj-linki)
Ziyaretçi
Adobe Photoshop ile neler yapılabilir?

Ya ben fotoşop programı ile başka neler yapabilirim?
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 05-12-2008   #2 (mesaj-linki)
Lord.iz - avatarı
Cvp: Adobe Photoshop ile neler yapılabilir?

(Eğitimini almak şartıyla) grafik tasarımlar yapabilirsin reklam şirketlerinde çalışan grafikerler Photoshop ile reklam veren firmaların tanıtım broşürleri ve logo tasarımlarını yapıyorlar veya bir web tasarım firmasında müşteri için kurulmuş web sitesine logoyuda grafik imajlarıda bu programla yapıyorlar bireysel kullanımdan bahsediyorsan photoshop ile resimlerde değişimler yapabilir hareketli animasyon gifleri oluşturabilirsin web sitelerine logolar yapabilirsin resimlerdeki hataları giderebilirsin resimleri değiştirebilirsin sevdiklerine süslü resimler yapabilirsin...
Kendimden örnek verirsem web sitelerine logolar, kendime gereken hareketli animasyonlar, arkadaşlarıma süpriz imajlar, arkadaşlarımın arkadaşlarına tebrik kutlama çalışmaları, resimlerdeki hatalar lekeler bozukluklar bunların hepsinde photoshopu kullanıyorum
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
adobe, neler, photoshop, yapılabilir
adobe photoshopla neler yapilir, adobe photoshopta neler yapilir, photoshop ile neler yapilabilir, photoshopla neler yapilir,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Adobe Photoshop ile neler yapılabilir? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Sivilcelerin azalması için neler yapılabilir? yardım EDİN NOLUR Soru-Cevap 18 3 Gün Önce 12:03
Adobe Photoshop 9 Blue Blood Ücretsiz-Beta Yazılımlar 11 08-10-2009 22:02
Milli kültürü geliştirmek için neler yapılabilir? Ziyaretçi Soru-Cevap 1 02-12-2008 17:16
Adobe Photoshop Dersleri CrasHofCinneT Internet/Bilgisayar Dünyası 59 04-11-2008 21:49
Adobe Photoshop CS3 Beta v10.0 x 2006.12.08 clients Arşive Kaldırılan Konular 4 18-07-2007 14:20