Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
MsXLabs.org; forum, günlük, video ve sohbet bölümlerinin yanı sıra; Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları sunmaktadır. Faydalı olmayı ilke edinmiş sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder :) Üye olmak için tıklayınız...
| | MSN'de sohbet günlüklerinin kayıtları nerede tutuluyor?#1 (link) |
| Ziyaretçi |
vista kullanıyorum msn plus kullanmıyorum acaba sohbet günlüklerim tutuluyormudur? tutuluyorsa nerede bulabilirim? şimdiden tşk ederim
Benzer Konular:
Etiketler:
|
MSN'de sohbet günlüklerinin kayıtları nerede tutuluyor? | |
KisukE UraharA | Bu seçeneği işaretlemişseniz sohbet günlükleriniz "Belgelerim > Sohbet Günlüklerim" veya "C:\Documents and Settings\Burak XX\Belgelerim\Sohbet Günlüklerim" dosyasında kayıt altında tutuluyorlardır. |
| | MSN'de sohbet günlüklerinin kayıtları nerede tutuluyor?#2 (link) |
| !..............! | Bu seçeneği işaretlemişseniz sohbet günlükleriniz "Belgelerim > Sohbet Günlüklerim" veya "C:\Documents and Settings\Burak XX\Belgelerim\Sohbet Günlüklerim" dosyasında kayıt altında tutuluyorlardır. |
| | MSN'de sohbet günlüklerinin kayıtları nerede tutuluyor?#3 (link) |
| WarrioR |
Peki MSN Araçlar-Seçenekler >> İLetiler penceresinde "ileti geçmişi" satırında Görüşmelerimin geçmişini otomatik olarak sakla" seçeneğinin başındaki kutucuk işaretli mi? Zaten işaretli mi değil mi diye baktığınızda işaretli olduğunu görürseniz, orada zaten ileti geçmişlerinin nereye kaydedildiğini de tespit edersiniz. Bunun haricinde MSN Discovery programı kullanıyor musunuz? Zira bu program da ileti geçmişlerini otomatik olarak saklamanıza olanak tanır . |
| | MSN'de sohbet günlüklerinin kayıtları nerede tutuluyor?#8 (link) | |
| ..Forget Me Not.. | Alıntı:
| |
| | MSN'de sohbet günlüklerinin kayıtları nerede tutuluyor?#9 (link) |
| Ziyaretçi |
merhaba ben msn plus kullanıyorum iletilerimin geçmişini otomatik olarak sakla yazısının yanında işareti kaldırıyom ama yinede kaydoluyo msn plusu kaldırmadan iletilerimin kaydolmaması için ne yapmam gerekiyo yardımcı olursanız sevinirim mrb ben msn plus kullanıyom iletilerimin geçmişini otomatik olarak sakla yazısının yanındaki işareti kaldırıyom ama msn plus kullandığım için kaydoluyo msn plusu silmeden iletilerimin kaydolmaması için ne yapmam gerekiyo yardımcı olursanız sevinirim Son Düzenleyen Misafir; 5 Eylül 2009 @ 12:33. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi |
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
MSN'de sohbet günlüklerinin kayıtları nerede tutuluyor? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN'de geçmişe yönelik görüntülü görüşme kayıtları nasıl bulunur? | bicirik1234 | Soru-Cevap | 17 | 3 Kasım 2012 17:00 |
| MSN'de Görüntülü ve Sesli Konuşma Kayıtları Yapabilmek | necmi67 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 8 Temmuz 2011 17:10 |
| Sohbet günlüklerimden silinen kayıtları nasıl geri getiririm? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 13 Nisan 2010 11:48 |
| MSN Plus 4.79'da kodlu kayıtları nasıl okurum? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 8 | 2 Mart 2010 02:10 |
| Sohbet Günlüklerinin Dosya Numaraları Sürekli Artıyor | zabana | Messenger Plus! | 6 | 13 Kasım 2008 10:51 |