| | #1 (mesaj-linki) | |
| Mynet oyunları bende açılmıyor bunun nedeni nedir?
mynet üyeliğim var.Ama oyunlara kullanıcı adımı ve şifremi girdiğim halde açamıyorum.Bilgisayarımda jawa proğramıda yüklü.Mesela okey odalarına giremiyorum.Lütfen yardımlarınızı bekliyorum...
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Mynet oyunları bende açılmıyor bunun nedeni nedir?
bağlantı kaynaklı olabilir opera yada mozilladan girmeyi deneyin? yada başka pc den bir deneyin.. büyük olasılıkla bağlantı kaynaklı bir sorun..
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |||||
HER YERDEN DENEDİM ODALAR AÇILMIYOR Son Düzenleyen Misafir; 01-09-2009 @ 20:14. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |||||
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Mynet oyunları bende açılmıyor bunun nedeni nedir? Flash veya jawa uygulamalarının bilgisayarınıza yüklü olduğundan emin olun. Genelde o tarz uygulamalar flash yada jawa tabanlı olduğu için açılmıyo olbilir. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #6 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
MYNET OKEY AÇILMIYOR SON 3 GÜNDÜR NEDENİ NE OLABİLİR ÖBÜR OYUNLARA GİRİLİYOR AMA OKEYE GİREMİYORM
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
mynet oyun odalarına giremiyorum bunun nedeninii öğrenebilirmiyim herşeyi kontrol ettim doğru olmasına rağmen gireniyorum
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
adımı ve şifremi girdigim halde okey odalarına girip oynayamıyorum?
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| açılmıyor, bende, mynet, nedeni, nedir, oyunları |
| mynet odalarina giremiyorum, mynet okey odalarina giremiyorum, mynet oyun neden acilmiyor, mynet oyun odalari acilmiyor, oyunlar neden acilmiyor, |
Mynet oyunları bende açılmıyor bunun nedeni nedir? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Bendeki sorun nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 18-02-2009 14:29 |
| Bilgisayarım açılmadan kendini resetliyor bunun nedeni nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 4 | 24-01-2009 20:17 |
| Konuşmalardaki ses kusurları ve bunun konuşmaya etkisi nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 14-01-2009 11:41 |
| Cs'ye giremiyorum bunun nedeni nedir? | sheitean | Soru-Cevap | 3 | 05-12-2008 20:54 |
| Sesli E-Mail - Mynet | hellboy726 | Internet/Bilgisayar Dünyası | 2 | 03-10-2008 22:07 |