| | #1 (mesaj-linki) | |
| Bayanlar askeri akademilere gidebilirler mi? Şartları nelerdir?
kızlarda askeri akademilere girebilirlermi? şartlar nelerdir?
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bayanlar Askeri Akedemilere gidebilirlermi? Şartları nelerdir?
BENİM BİLDİĞİM; evet girebilirler.akademi olduğundan.(askeri liselere giremezler..) | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Bayanlar askeri akademilere gidebilirler mi? Şartları nelerdir?
kaynak henüz böyle bir düzenlemede olmasada bayanlar er ve erbaş olarak değil,üst düzey rütbeli akademisyen asker olarak T.S.K 'da görev yapabilmektedir | |||||
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
ben 20 yaşında bır bayanım lıse acık ogretım okuyorum 2sene ıcınde askerıyede gorev almam nasıl mümkün oabılır
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |||||
Bayanlar TSK ne sadece Harb Okullarından mezun olarak katılabilirler... Liseden sonra ÖSS e girerek başvurular yapılır. Gerekli şartları bulunduruyorsanız , çeşitli testlere tabi tutukursunuz, bu testleri başarıyla geçtikten sonra harb okullarına girebilirsiniz. Kara , Hava ve Deniz kuvvetlerinde görev yapabilirsiniz. | |||||
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
ya ben 8. sınıfı bitirip 9 geçtim bize askeri liseye kızlar giremez dediler doğrumu peki öss de kaç almak gerek gidebilmek için
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #8 (mesaj-linki) | |||||
merhabalar ben sağlık meslek lisesi öğrencisiyim ve bu sene mezun olucam acaba lisemden dolayı harp okullrına gırısım kıtlanırmı gırebılıyormuyum? | |||||
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
iyi akşamlar öncelikle bayanların boyları en az kaç cm olmalı bi türlü bulamadım.ve bide bazı dersahanelerden dolayı askeri sınavına girilmiyormuş acaba dogrumu şimdiden tşkler
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
BEN 7.SINIFTAYIM BU YIL 8. SINIFA GEÇİÇEM ORTAOKULU BİTİRDİKTEN SONRA ASKERİ LİSEYE GİDEBİLİYORMUŞUZ NEREDEN BİLİYORSUN DİYE SORACAK OLURSANIZ DAYIMA SORDUM DAYIM ÜSTTEĞMEN OLDUĞUNDAN ONA SORDUM EVET DEDİ
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| akademilere, askeri, bayanlar, gidebilirler, nelerdir, Şartları |
Bayanlar askeri akademilere gidebilirler mi? Şartları nelerdir? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Polis Okulu sınav başvuru şartları nelerdir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 18 | 1 Hafta Önce 16:41 |
| Polis olma şartları nelerdir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 26 | 2 Hafta Önce 14:46 |
| GATA'ya girme şartları nelerdir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 12 | 19-10-2009 11:30 |
| Asabi Bayanlar İçin - Erkek Taşlama | ozti | Flash Oyunlar | 30 | 13-08-2009 18:37 |
| Pilot olma şartları nelerdir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 3 | 22-12-2008 17:16 |