Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
Web sitemizde; forum, günlük, video, sohbet bölümlerinin yanı sıra Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları bulunmaktadır. Kullanıcılarına faydalı olmayı ilke edinmiş olan sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder. Üye olmak için tıklayınız.
| | Hp Pavilion PC'ye nasıl format atılır?#1 (link) |
| Ziyaretçi |
merhabalar ben yeni üyeyim şimdiden yanlış birşey yazarsam kusura bakmayın benim hp pavilion bi pc'im var. aldıgım gün bana sistem cdsi oluşturmam söylendi bende aynını yaptım şimdi format atmam gerekiyor ama cdyi nasıl kullanacagımı bilmiyorum. pc ye taktıgımda hiç bişey olmuyor. bazı bu cd olmadan olan format yollarını denedim pc acılırken denediğim yol işe yaramadı D sürücüsü recovery yazarken artık PRESARIO_RP yazıyor. bana nasıl format atıcagımı söyleyebilirmi biri? cok acil. eksik bişeyler varsa sorun hemen cevaplarım
|
En İyi Cevap asla_asla_deme tarafından gönderildi
| Acılıs Sırasında f11 basın yönergeleri izleyin |
| | Hp Pavilion PC'ye nasıl format atılır?#4 (link) |
| Eski Üyelerin Ruhları |
Herhangi bir işletim sistemi diskini takın(XP veya Vista) f11 tuşuna basın ve diskin takılı olduğu aygıtı seçip aşağıdaki linki inceleyiniz. Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli) |
| | hp pavilion pc format#5 (link) |
| Ziyaretçi |
arkadaşlar yazdıklarımı direk hp'nin internet sitesinden tercüme ediyorum. Orada cd ihtiyacınız olmadan HP pavilion'lara nasıl format atacagınız anlatılıyor. Recover Windows 7 Operating System Using HP Recovery HP G50-211CA Notebook PC - HP Cu 1. "Başlangıç" menusunden "ara" kısmına "recovery" yazıyoruz. Ve "Recovery Menager"ı tıklıyoruz. 2. Açılan pencerenın sol en alt kısmında System Recovey'i tıklıyoruz. Bundan sonra bilgisayar açılıp kapanacak ve Recovery Menager penceresiyle tekrar açılacak. 3. Bilgisayar tekrar açıldıgında System Recovery seçeneğini tıklayın ve next'e basın. 4. Eger sizden Microsoft System Restore programını kullanmak için izin isterse NO seçeneğine basın. 5. "Recover without backing up your files" şeklinde bir istek geldiği zaman Next'e basmanız halinde geri dönüsü olmayan bir sekilde tüm şahsi datalarınız silinecektir. Bu yüzden format atmak istediğinizden ve bütün bilgilerinizi kaydettiğinizden emin olun. 6. Format atmaya hazır olduğunuzda "next" seçeneğine basın. Bunda sonra pc'nin format işlemine başlayacaktır ve işlem sonunda bilgisayarınız fabrika ayarlarına dönecektir. Recovery işlemi bir kaç saat sürebilir. |
| | Hp Pavilion PC'ye nasıl format atılır?#6 (link) |
| Ziyaretçi |
windows 7 için format atmak kolay . elimde hp g62 var yeni bir laptop kullanıcısıyım. bilgisayarı yeniden başlatırken f11 'e basıyorsunuz açılan pencerenden sistem kurtarma diye devam edersenir yönergeler çıkıyor. akabinde yönlendiriliyorsunuz. yedekleme yapmanıza bile olanak sağlıyor. ve fabrika ayarlarına geri dönüyor bilgisayarınız. kolay gelsin .... SuU |
| | Cvp: Hp Pavilion PC'ye nasıl format atılır?#9 (link) |
| Ziyaretçi |
arkadaşlar ben hp 500 b microtower kullanıcısıyım pc yi 2 kez formatladım şu ana kadar ilk aldığımda win 7 home basic ti bilgisayarcı onu ultimate yaptı.sonra hpnin bazı uygulamaları silindi recovery manager gibi ve bir kaç şey şimdi ben format atmak için pcyi yeniden başlatıp açılışta f 11 yapıyorum dosyalarımı yedeğin i alıp formatlıyorum demi peki pc yeniden başlatıldığında driver felan yapmam gerekiyo mu ? şimdiden sağolun
|
| | Cvp: Hp Pavilion PC'ye nasıl format atılır?#10 (link) |
| Ziyaretçi |
Benim hp Bilgisayarım Formata Giti Geldiğinde Eski Sürümler Yüklü Değildi Onun İçin Ne Yapa Bilirim ? 1-Formatan Geldikten Sonra Ani Kapanma 2-Formatan Sonra Siyah Ekran Gelme 3-Formatan Sonra Siyah Ekranını Altında 2012 Orjinal Sürüm Değildir Yazısı Yazıyor Bunun İçin Ne Gibi Bir Çözüm Yapa Bilirim Eyer Eksik Bişey Dediysem Sorun Cevaplayım {1}İNTERNET HIZIM DİĞER BİLGİSAYARLARDA HIZLI AMA HP PAVİLİON DA YAVAŞ VE FACEBOOK,Twitter Gibi Sosyal Paylaşım Sitelerinde Acaib Kasıyor Oyunlarda Çok Donuyor Ve Ani Hatalar Verip Sarı Ekran Gele Biliyor |
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
| Konu Araçları | |
Hp Pavilion PC'ye nasıl format atılır? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli) | Blue Blood | PC/Internet Teknik Destek | 414 | 26 Mart 2013 11:12 |
| PC'ye yazıcı nasıl yüklenir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 54 | 19 Şubat 2013 19:31 |
| Format nasıl atılır? | emreeeeee | Soru-Cevap | 134 | 29 Kasım 2012 14:14 |
| Oyunları pc'ye nasıl yükleyebilirim? | hayal__et | Soru-Cevap | 3 | 10 Kasım 2009 15:57 |
| Virüs olan yada herhangi bir dosyası silinmiş bilgisayara nasıl format atılır? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 7 Aralık 2008 11:58 |