| | #1 (mesaj-linki) | |
| Gözde aşırı çapaklanmanın sebebi nedir?
SELAM ADIM NURAY 3 GÜNDÜR GÖZLERİMİN İÇİNDE GECE ÖZELLİKLE SARI VE KOYU KIVAMDA ÇAPAKLANMA VAR, GÖZ İÇİ KANLI VE AĞRI VERİYOR ARPACIK AĞRISI GİBİ YANI SIRA FARANJİT OLMA İHTİMALİMDE YÜKSEK KIZIM FARANJİTTİ GEÇEN HAFTA BEN GİDEMİYORUM HAMİLE OLDUĞUM İÇİN DR İLAÇ ALAMAZSIN DEDİ İÇİN KIZIMDAN GEÇMİŞ OLABİLİRMİ YANI SIRA BOĞAZ ACISI VE BURUN AKINTISI VAR FARANJİTİN BELİRTİSİ OLABİLİRMİ YADA FARKLI BİR GÖZ HASTALIĞI GÖZ NEZLESİ GİBİ DİKKATE ALIR CEVAP YAZARSANIZ YADA NEYAPMAM GEREKTİĞİ HAKKINDA BİLGİ VERİRİSENİZ SEVİNİRİM AKLIMA GELMİŞKEN KIZIMDA HASTALIĞININ İLK GÜNLERİNDE BÖYLE BİR SORUN YAŞAMIŞTI GÖZÜNÜN TEKİNDEN MERCİMEK BÜYÜKLÜĞÜNDE SARI KOYU ÇAPAK OLMUŞTU VE SİLİRKEN ACIYOR DİYE AĞLAMIŞTI | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Gözde aşırı çapaklanmanın sebebi nedir?
Komşu organların enfeksiyonunda (tonsillit, farenjit gibi ) gözler bundan çok kolay etkilenir. çocuklarda güvenle kullanabileceğiniz be reçetesiz de temin edebileceğiniz bazı damlalar var. kızınıza bunu önerebilirim. normalde reçeteli ilaçlar için forumumuzda ilaç ismi önermiyoruz. ancak dediğim gibi antibakteriyel bir damla olduğu için komplikasyon ve yan etkisi olmadığı için tobrased damlayı önerebilirim kızınız için.. ancak aynı damlayı size öneremem. özellikle bunu yazmak istedim çünkü tobrased yada herhangi bir ilaç için hamilelikte asla yüzde yüz güvenli denemez.. kullanıp kullanamayacağınızı hekiminize danışınız..
| |||||
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
mrb benim 3 aylık kızım var gözlerinde aşırı çapaklanma oluşuyor bunun nedeni ne olabilir?
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
MERHABA 19 YASNDAYM.2 AYDAN BERİ GÖZM KASINIYOR VE ACIMAYA BASLIYOR ARDNDAN SULANIYOR.AKSAM TEKRAR KASNDI VE AYNAYA BAKTIĞMDA GÖZBEBEĞİMN ORTASNDA İP GİBİ İNCE SEFFAF BİRSEY VARDI GÖRMEMİ ENGELLİYORDU ONU ALDIĞMDA DAHA İYİ GÖRMEYE BASLADM SZCE BU NE OLABİLR
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Gözde aşırı çapaklanmanın sebebi nedir? | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
gözlermde çapaklanma we ağrı war iki gnden belli gündelik uykum 4 saat.
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
Alerjik Olabilir Bi Eczaneye yada Doktorunuza başvurun ...
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
merhaba 18 yaşındayım gözlerim 6 senedir çapak ve kaşıntı bunun sebeini halen bulunmadı o kada hastanelere gittim inanmassınız ama günde yüzümü 5 defa yıkıyorum yinede gitmiyor çok utanıyorum toplumun içine çıkmaya
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
8 aylık hamileyim gözümde çapaklanma ve kızarıklık ve şişilil var neden olabilir
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| cocuklarda goz capaklanmasi, goz capaklanmasi, goz capaklanmasi neden olur, goz capaklanmasinin nedenleri, gozde capaklanma, |
Gözde aşırı çapaklanmanın sebebi nedir? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Eskiden kabul gören gözde meslekler nelerdir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 11 | 04-03-2009 20:25 |
| İlişkide boşalamamanın sebebi nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 6 | 14-01-2009 23:22 |
| Vücuttaki elektriğin sebebi nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 26-12-2008 20:46 |
| Çaldıran Savaşı'nın sebebi nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 20-12-2008 19:08 |
| Piramitlerin yapılış sebebi nedir? | ziyaretçi | Soru-Cevap | 3 | 11-12-2008 00:12 |