Gözde aşırı çapaklanmanın sebebi nedir? Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Ziyaretçiler :: > Soru-Cevap
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 05-02-2009   #1 (mesaj-linki)
Ziyaretçi
Gözde aşırı çapaklanmanın sebebi nedir?

SELAM ADIM NURAY
3 GÜNDÜR GÖZLERİMİN İÇİNDE GECE ÖZELLİKLE SARI VE KOYU KIVAMDA ÇAPAKLANMA VAR,
GÖZ İÇİ KANLI VE AĞRI VERİYOR ARPACIK AĞRISI GİBİ
YANI SIRA FARANJİT OLMA İHTİMALİMDE YÜKSEK KIZIM FARANJİTTİ GEÇEN HAFTA
BEN GİDEMİYORUM HAMİLE OLDUĞUM İÇİN DR İLAÇ ALAMAZSIN DEDİ İÇİN
KIZIMDAN GEÇMİŞ OLABİLİRMİ
YANI SIRA BOĞAZ ACISI VE BURUN AKINTISI VAR FARANJİTİN BELİRTİSİ OLABİLİRMİ YADA FARKLI BİR GÖZ HASTALIĞI GÖZ NEZLESİ GİBİ
DİKKATE ALIR CEVAP YAZARSANIZ YADA NEYAPMAM GEREKTİĞİ HAKKINDA BİLGİ VERİRİSENİZ SEVİNİRİM

AKLIMA GELMİŞKEN KIZIMDA HASTALIĞININ İLK GÜNLERİNDE BÖYLE BİR SORUN YAŞAMIŞTI GÖZÜNÜN TEKİNDEN MERCİMEK BÜYÜKLÜĞÜNDE SARI KOYU ÇAPAK OLMUŞTU VE SİLİRKEN ACIYOR DİYE AĞLAMIŞTI
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 05-02-2009   #2 (mesaj-linki)
Keten Prenses - avatarı
Cvp: Gözde aşırı çapaklanmanın sebebi nedir?

Komşu organların enfeksiyonunda (tonsillit, farenjit gibi ) gözler bundan çok kolay etkilenir. çocuklarda güvenle kullanabileceğiniz be reçetesiz de temin edebileceğiniz bazı damlalar var. kızınıza bunu önerebilirim.
normalde reçeteli ilaçlar için forumumuzda ilaç ismi önermiyoruz. ancak dediğim gibi antibakteriyel bir damla olduğu için komplikasyon ve yan etkisi olmadığı için tobrased damlayı önerebilirim kızınız için..
ancak aynı damlayı size öneremem. özellikle bunu yazmak istedim çünkü tobrased yada herhangi bir ilaç için hamilelikte asla yüzde yüz güvenli denemez.. kullanıp kullanamayacağınızı hekiminize danışınız..
Alıntı:
TOBRASED damla , sadece lokal kullanım içindir. Bazı hastalarda lokal kullanılan antibiyotiklere karşı aşırı duyarlık gelişebilir. Bu durumda tedavi kesilmelidir. Diğer tüm antibiyotik preparatlarında olduğu gibi uzun süreli kullanım, mantarlar gibi duyarlı olmayan mikroorganizmaların aşırı üremesine neden olabilir. Süperenfeksiyonun gelişmesi halinde uygun tedaviye hemen başlanmalıdır. Kontaminasyon söz konusu olabileceğinden tüpün ucu herhangi bir yere değdirilmemelidir. Gebelikte Kullanımı: 3 farklı deney hayvanı türünde normal insan sistemik dozunun 33 katına kadar dozlarla yapılan çalışmalarda fertilite ve fötüs üzerine tobramisinle herhangi bir olumsuz etki saptanmamıştır. Fakat öte yandan hamile kadınlar üzerinde Tobrased Damla'nın etkilerini izleyen kontrollü bir çalışma yoktur. Bu nedenle hamilelerde ancak kesin endikasyon varsa kullanılmalıdır. Süt Veren Annelerde Kullanımı: Süt emen bebeklerde annenin Tobrased (tobramisin) kullanımına bağlı olarak ortaya çıkabilecek olası yan etkiler nedeniyle durum değerlendirilerek bebek sütten kesilmeli veya ilaç kullanılmamalıdır.
sağlıklı günler dilerim.
Eski 29-08-2009   #3 (mesaj-linki)
Misafir

mrb benim 3 aylık kızım var gözlerinde aşırı çapaklanma oluşuyor bunun nedeni ne olabilir?
Eski 29-08-2009   #4 (mesaj-linki)
My sassy girl - avatarı

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
mrb benim 3 aylık kızım var gözlerinde aşırı çapaklanma oluşuyor bunun nedeni ne olabilir?
Bilgi edinmek icin tiklayiniz....
Eski 29-08-2009   #5 (mesaj-linki)
Misafir

MERHABA 19 YASNDAYM.2 AYDAN BERİ GÖZM KASINIYOR VE ACIMAYA BASLIYOR ARDNDAN SULANIYOR.AKSAM TEKRAR KASNDI VE AYNAYA BAKTIĞMDA GÖZBEBEĞİMN ORTASNDA İP GİBİ İNCE SEFFAF BİRSEY VARDI GÖRMEMİ ENGELLİYORDU ONU ALDIĞMDA DAHA İYİ GÖRMEYE BASLADM SZCE BU NE OLABİLR
Eski 29-08-2009   #6 (mesaj-linki)
fadedliver - avatarı

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
MERHABA 19 YASNDAYM.2 AYDAN BERİ GÖZM KASINIYOR VE ACIMAYA BASLIYOR ARDNDAN SULANIYOR.AKSAM TEKRAR KASNDI VE AYNAYA BAKTIĞMDA GÖZBEBEĞİMN ORTASNDA İP GİBİ İNCE SEFFAF BİRSEY VARDI GÖRMEMİ ENGELLİYORDU ONU ALDIĞMDA DAHA İYİ GÖRMEYE BASLADM SZCE BU NE OLABİLR
Bahsettiğiniz belirtiler alerji kaynaklı gibi görünüyor ancak muhakkak göz doktoruna başvurmalısınız.Geçmiş olsun.
Eski 31-08-2009   #7 (mesaj-linki)
Misafir

gözlermde çapaklanma we ağrı war iki gnden belli gündelik uykum 4 saat.
Eski 31-08-2009   #8 (mesaj-linki)
The Unique - avatarı

Alerjik Olabilir Bi Eczaneye yada Doktorunuza başvurun ...
Eski 11-10-2009   #9 (mesaj-linki)
Misafir

merhaba 18 yaşındayım gözlerim 6 senedir çapak ve kaşıntı bunun sebeini halen bulunmadı o kada hastanelere gittim inanmassınız ama günde yüzümü 5 defa yıkıyorum yinede gitmiyor çok utanıyorum toplumun içine çıkmaya
Eski 1 Hafta Önce   #10 (mesaj-linki)
Misafir

8 aylık hamileyim gözümde çapaklanma ve kızarıklık ve şişilil var neden olabilir
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
cocuklarda goz capaklanmasi, goz capaklanmasi, goz capaklanmasi neden olur, goz capaklanmasinin nedenleri, gozde capaklanma,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Gözde aşırı çapaklanmanın sebebi nedir? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Eskiden kabul gören gözde meslekler nelerdir? Ziyaretçi Soru-Cevap 11 04-03-2009 20:25
İlişkide boşalamamanın sebebi nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 6 14-01-2009 23:22
Vücuttaki elektriğin sebebi nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 2 26-12-2008 20:46
Çaldıran Savaşı'nın sebebi nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 2 20-12-2008 19:08
Piramitlerin yapılış sebebi nedir? ziyaretçi Soru-Cevap 3 11-12-2008 00:12