| | #1 (mesaj-linki) | |
| Lise 1 okul değişimi hakkında yardım edebilir misiniz?
Lise 1 okul değişimi hakkında yardıma edebilir misiniz? Okula alışamadım ve bazı sorunlar çıktı devamsızlık nedeniyle sınıf tekrarı oldu ama ben seneye yine aynı okulda başlamak istemiyorum başka bir okula yeniden kaydolabilir miyim? | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Lise 1 okul değişimi hakkında yardım edebilir misiniz? Yeni bir başlangıca, yeni ortama vs bazen alışmak zor oluyor.Ancak kendi geleceğiniz için fedakarlık yapmak zorundasınız.Büyük ihtimalle başka bir okula kaydınız alınabilir.Orada aynı sorunu yaşamayacağınızdan emin olabilecek misiniz ki?Yİne farklı bir ortam olacak. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| değişimi, edebilir, hakkında, lise, misiniz, okul, yardım |
Lise 1 okul değişimi hakkında yardım edebilir misiniz? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN açamıyorum, yardım edebilir misiniz? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 12 | 3 Hafta Önce 16:01 |
| Benim ''@'' işareti olmuyor yardım edebilir misiniz? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 3 | 08-09-2009 13:32 |
| Bana yardım edebilir misiniz? | ZİYARETÇİYİM? | Soru-Cevap | 1 | 09-03-2009 16:04 |
| Bu problemi çözmeye yardım edebilir misiniz? | daMLa- | Soru-Cevap | 3 | 03-03-2009 20:57 |
| Lise Meitner (Lise Meitner Kimdir? - Lise Meitner Hakkında) | Blue Blood | Bilim ww | 0 | 17-04-2007 11:06 |