"User profile cannot be loaded" hata mesajı nedir? Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Ziyaretçiler :: > Soru-Cevap
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 25-04-2009   #1 (mesaj-linki)
"User profile cannot be loaded" hata mesajı nedir?

mrb arkadaslar vista kullanıyorum bilgisayarı actıgımda (şifresi var ) ve dogal olarak sifre soruyor ama şifreyi yazdıgımda user profile cannot be loaded diyor. bilgisayarı acamıyorum ne yapmam gerekiyor format diyorsanız yurtdışındayım ve turkce vista bulamıyorum başka bi yolu varsa acilen cevap bekliyorum şimdiden teşekkürler..
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 25-04-2009   #2 (mesaj-linki)
Cvp: sifreyi girdikten sonra user profile cannot be loaded diyor

haala cevap yok mu ? lutfen bilginiz varsa acilen bekliyorum
Eski 25-04-2009   #3 (mesaj-linki)
tHeBruTaLiTyOfHeLL
Cvp: sifreyi girdikten sonra user profile cannot be loaded diyor

İngilizcen Varmı ? Varsa Aşağıdaki Linki İnceleyin.

The User Profile Service failed the logon. User profile cannot be loaded. - Vista For

Eski 25-04-2009   #4 (mesaj-linki)
Cvp: "User profile cannot be loaded" hata mesajı

cevap icin tsk ama aradigim sey bu degil benim soylemek istedigim bilgisayara sifreyi yazdigimda kullanici profili yuklenemiyor diyor ve sadece admin profili var. sifreden sonra gelen bu yazinin altinda ok var onu tikladiktan sonra oturup kapatilip tekrar aciliyor ve başa donmuş oluyorum sonucta bilgisayara giremiyorum hicbir oturumu acamadıgım halde bu mesaj geliyor
Eski 25-04-2009   #5 (mesaj-linki)
AngelFRANTIX - avatarı
Cvp: "User profile cannot be loaded" hata mesajı

Format yada onarmak çözümün. Arama motorlarını kullanarak aradığın işletim sistemini türkçe olarak bulabilirsin.

Ayrıca ingilizce olarakta kursan güncelleştirme yaparak işletim sistemini Türkçe yapman mümkün.
Eski 30-04-2009   #6 (mesaj-linki)
Cvp: "User profile cannot be loaded" hata mesajı nedir?

administrator olarak oturum açabiliyosan aç ve denetim masasından yeni bi kullanıcı profili oluştur.xp de 2 defa ctrl+alt+del tuşuna basınca administrator olarak oturum açabiliyorsun ama vistayı bilmiyorum.vistadada pc açılırken f8 tuşana bas güvenli modda açmayı dene.açılırsa yeni bi kullanıcı profili oluştur.sorunun çözülür büyük ihtimalle.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
hata, mesajı, nedir
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
"User profile cannot be loaded" hata mesajı nedir? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
"Gelir" ve "Gider" kavramları hakkında bilgi verir misiniz? Kaderimin Oyunu Soru-Cevap 3 08-10-2009 14:01
'Makine' ile 'Makina' kelimelerinden hangisi doğrudur? lutfenyardım Soru-Cevap 2 29-04-2009 10:26
İngilizcede "must" ve "mustn't" model verbleri ile trafik işaretleri nasıl anlatılır? sdgsdg Soru-Cevap 4 23-04-2009 19:36
"Kopyala yapıştır" ve "kes yapıştır" komutlarını açıklar mısınız? Blue Blood Soru-Cevap 14 18-04-2009 18:04
"Deprem Öldürmez, Bina Öldürür" cümlesinin anlamı nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 1 28-12-2008 18:31