| | #1 (mesaj-linki) | |
| "User profile cannot be loaded" hata mesajı nedir?
mrb arkadaslar vista kullanıyorum bilgisayarı actıgımda (şifresi var ) ve dogal olarak sifre soruyor ama şifreyi yazdıgımda user profile cannot be loaded diyor. bilgisayarı acamıyorum ne yapmam gerekiyor format diyorsanız yurtdışındayım ve turkce vista bulamıyorum başka bi yolu varsa acilen cevap bekliyorum şimdiden teşekkürler..
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: sifreyi girdikten sonra user profile cannot be loaded diyor
haala cevap yok mu ? lutfen bilginiz varsa acilen bekliyorum
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: sifreyi girdikten sonra user profile cannot be loaded diyor İngilizcen Varmı ? Varsa Aşağıdaki Linki İnceleyin. The User Profile Service failed the logon. User profile cannot be loaded. - Vista For | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: "User profile cannot be loaded" hata mesajı
cevap icin tsk ama aradigim sey bu degil benim soylemek istedigim bilgisayara sifreyi yazdigimda kullanici profili yuklenemiyor diyor ve sadece admin profili var. sifreden sonra gelen bu yazinin altinda ok var onu tikladiktan sonra oturup kapatilip tekrar aciliyor ve başa donmuş oluyorum sonucta bilgisayara giremiyorum hicbir oturumu acamadıgım halde bu mesaj geliyor
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: "User profile cannot be loaded" hata mesajı
Format yada onarmak çözümün. Arama motorlarını kullanarak aradığın işletim sistemini türkçe olarak bulabilirsin. Ayrıca ingilizce olarakta kursan güncelleştirme yaparak işletim sistemini Türkçe yapman mümkün. | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: "User profile cannot be loaded" hata mesajı nedir?
administrator olarak oturum açabiliyosan aç ve denetim masasından yeni bi kullanıcı profili oluştur.xp de 2 defa ctrl+alt+del tuşuna basınca administrator olarak oturum açabiliyorsun ama vistayı bilmiyorum.vistadada pc açılırken f8 tuşana bas güvenli modda açmayı dene.açılırsa yeni bi kullanıcı profili oluştur.sorunun çözülür büyük ihtimalle.
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| hata, mesajı, nedir |
"User profile cannot be loaded" hata mesajı nedir? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| "Gelir" ve "Gider" kavramları hakkında bilgi verir misiniz? | Kaderimin Oyunu | Soru-Cevap | 3 | 08-10-2009 14:01 |
| 'Makine' ile 'Makina' kelimelerinden hangisi doğrudur? | lutfenyardım | Soru-Cevap | 2 | 29-04-2009 10:26 |
| İngilizcede "must" ve "mustn't" model verbleri ile trafik işaretleri nasıl anlatılır? | sdgsdg | Soru-Cevap | 4 | 23-04-2009 19:36 |
| "Kopyala yapıştır" ve "kes yapıştır" komutlarını açıklar mısınız? | Blue Blood | Soru-Cevap | 14 | 18-04-2009 18:04 |
| "Deprem Öldürmez, Bina Öldürür" cümlesinin anlamı nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 28-12-2008 18:31 |