Taşınabilir harddisk bilgisayarı görmüyor, ne yapmalıyım? Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Ziyaretçiler :: > Soru-Cevap
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 28-04-2009   #1 (mesaj-linki)
Osman Taşlıca
Taşınabilir harddisk bilgisayarı görmüyor, ne yapmalıyım?

Ya şimdi taşınabilir hdd vardı bende. Phlips. Şimdi ben buna linux yükledim. Daha sonra olmayınca linuxun NFTS dışında bir türü vardı o oldu. Windows şimdi bunu tanımıyor Kısacası dosyalarıma erişemiyorum ve Bilgisayarımda Gözükmüyor. Lütfen yardım edin.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 04-05-2009   #2 (mesaj-linki)
Keten Prenses - avatarı
Cvp: Taşınabilir harddiskimi bilgisayarım görmüyor ne yapmalıyım?

ham halde ise göremeyebilirsin hdd 0 üstüne sağ tıkla ve yeni bölüm oluştur, sonra oluşturulan bölüm üzerine sağ tıklayıp biçimlendir.
yada;
denetim masası/yönetimsel araçlar/bilgisayar yönetimi/disk yönetimi

ayrılmamış alanı oradan oluşturabilirsin
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
bilgisayarı, görmüyor, harddisk, taşınabilir, yapmalıyım
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Taşınabilir harddisk bilgisayarı görmüyor, ne yapmalıyım? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Portable MSN 8.5 Final - Taşınabilir MSN 2scarface2 Diğer MSN Messenger İçerikleri 5 1 Gün Önce 23:47
CD sürücüsünü bilgisayarım görmüyor, ne yapabilirim? bulut012 Soru-Cevap 9 3 Hafta Önce 22:02
En İyi Taşınabilir 10 Uygulama CrasHofCinneT Internet/Bilgisayar Dünyası 5 02-10-2009 18:23
Geçirdiğim kaza yüzünden sol gözüm görmüyor ve şaşılık var, ne yapabilirim? eyup Soru-Cevap 1 21-12-2008 22:57
PixaMSN - Portable MSN - Taşınabilir MSN Morrigan Arşive Kaldırılan Konular 0 17-02-2008 15:07