| | #1 (mesaj-linki) | |
| Taşınabilir harddisk bilgisayarı görmüyor, ne yapmalıyım?
Ya şimdi taşınabilir hdd vardı bende. Phlips. Şimdi ben buna linux yükledim. Daha sonra olmayınca linuxun NFTS dışında bir türü vardı o oldu. Windows şimdi bunu tanımıyor Kısacası dosyalarıma erişemiyorum ve Bilgisayarımda Gözükmüyor. Lütfen yardım edin.
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Taşınabilir harddiskimi bilgisayarım görmüyor ne yapmalıyım?
ham halde ise göremeyebilirsin hdd 0 üstüne sağ tıkla ve yeni bölüm oluştur, sonra oluşturulan bölüm üzerine sağ tıklayıp biçimlendir. yada; denetim masası/yönetimsel araçlar/bilgisayar yönetimi/disk yönetimi ayrılmamış alanı oradan oluşturabilirsin | |
|
![]() |
| Etiketler |
| bilgisayarı, görmüyor, harddisk, taşınabilir, yapmalıyım |
Taşınabilir harddisk bilgisayarı görmüyor, ne yapmalıyım? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Portable MSN 8.5 Final - Taşınabilir MSN | 2scarface2 | Diğer MSN Messenger İçerikleri | 5 | 1 Gün Önce 23:47 |
| CD sürücüsünü bilgisayarım görmüyor, ne yapabilirim? | bulut012 | Soru-Cevap | 9 | 3 Hafta Önce 22:02 |
| En İyi Taşınabilir 10 Uygulama | CrasHofCinneT | Internet/Bilgisayar Dünyası | 5 | 02-10-2009 18:23 |
| Geçirdiğim kaza yüzünden sol gözüm görmüyor ve şaşılık var, ne yapabilirim? | eyup | Soru-Cevap | 1 | 21-12-2008 22:57 |
| PixaMSN - Portable MSN - Taşınabilir MSN | Morrigan | Arşive Kaldırılan Konular | 0 | 17-02-2008 15:07 |