Bazı sitelerde resimlerin görüntülenemiyor olmasının nedeni nedir? Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Ziyaretçiler :: > Soru-Cevap
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 07-06-2009   #1 (mesaj-linki)
Bazı sitelerde resimlerin görüntülenemiyor olmasının nedeni nedir?

Arkadaşlar ben sahibinden.com ve onun benzeri sitelere girdiğimde resimleri göremiyorum nedendir acaba bu konuda bana yardımcı olucak arkadaşlara ve ilgilenen arkadaşlara şimdiden çok teşekkürleer. İyi Günler
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 07-06-2009   #2 (mesaj-linki)
broken* - avatarı
Cvp: Bazı sitelerde resimlerin görüntülenemiyor olmasının nedeni nedir?

Arkadaşlar bu gibi durumlar yanlış veya eksik link verildiğinde ortaya çıkar. Mesela ben bazen kendi WEB sitemi yaparkan bir link verdiğim zaman o link'e bağlanacak resim veya dökümana köprü dediğimiz yolverme işlemini yaparken bir harf veya karakter eksik veya yanlış yazıldığı zaman o döküman veya resim görüntülenemz oluyor. Bilgisayarınızda hangi program olursa olsun bu resimleri görüntüleyemezsiniz.

O resmi sağ tıklayıp özellikler yap çıkan adresi kopyalayıp brovserin adres çubuğuna yapıştır git tabına tıkla açılmıyorsa resimin linki kapalıdır.

O zaman bir de şunu deneyiniz explorer açıkken araçlar>İnternet Seçenekleri>Gelişmiş>Resimleri Göster kutucuğunun işaretli olup olmadığını kontrol et.
Eski 1 Hafta Önce   #3 (mesaj-linki)
LowQuality_x(
Browserda resim kalitesi düşük

selamlar

arkadaşlar facebook gibi bazı sosyal ağ sitelerindeki resimlerle ilgili sıkıntılarım var

1. tarayıcıda açtığım resimlerde noise oranı fazla oluyor yani resim düsük kalitede gözüküyor

2. facebook ' ta resimleri görebiliyorum ama kişilerin ikon haline gelen kücük avatarlarını göremiyorum

bu iki sorun aynı zamanda ortaya cıkmadı ama ikisi icinde yardım ederseniz cok sevinirim

bilgilendirme: chrome,opera,ie,mozilla hepsinde var bu sorun

Flash player yüklü
java yüklü
internet ayarları default

ayrıca:

gördüğünüz gibi ''Windows Resim Ve Faks Görüntüleyici'' nin ikonu böyle gözüküyor ama resimi açtığımda açabiliyor

örneğin standart resim göstericiyi ''picasa veya Windows live fotoğraf galerisi'' olarak uyguladığımda facebookta o görünmeyen ikonların yerinde ''picasa veya Windows live fotoğraf galerisi' nin ikonları bulunuyor

bu yüzden internetteki resimlerin ''Windows resim ve faks görüntüleyici'' tarafından açıldığını düsünmeye basladım ve resimde gösterdiğim gibi ikonu sorunluydu acaba bundan dolayı olabilir mi?

yani düşündüğüm bu tabi siz daha iyi bilirsiniz 1 hedef üzerine yoğunlastırıp yanıltmış olmayayım

tavsiyede bulunanlara simdiden çok çok teşekkür ederim
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
görüntülenemiyor, nedeni, nedir, olmasının, resimlerin, sitelerde
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Bazı sitelerde resimlerin görüntülenemiyor olmasının nedeni nedir? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Neden bazı sitelerde üyelik istenmiyor? Misafir Kasırga Soru-Cevap 1 29-01-2009 01:09
Üretilen elektrik enerjisinin azalmasının ya da yok olmasının nedeni ne olabilir? Ziyaretçi Soru-Cevap 2 04-01-2009 16:13
Ayasofya Kilisesi'nin cami olmasının sebebi nedir? ejder24 Soru-Cevap 2 17-12-2008 22:08
Bazı köylerde pencere ve kapı kenarlarının mavi renk olmasının nedeni nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 1 20-11-2008 21:07
Anycool F555 bazı dosyaları açmıyor nedeni nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 1 08-11-2008 15:28