| | #1 (mesaj-linki) | |
| Eşit Ağırlık öğrencileri ÖSS'de hangi konulardan soru çözecektir?Evet arkadaşlar benim sorum Eşit Ağırlık öğrencilerinin Öss'de hangi derslerin hangi konularından soru çözecekleridir. Öss diyorum ama herhalde yeni sınav sisteminde konular değişmez. Birde eşit ağırlık öğrencileri soru kitapçığında hangi bölümleri çözüyorlar. (Mat 1 - Fen 1 gibi) | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Eşit Ağırlık öğrencileri Öss'de hangi konulardan soru çözücek?Eşit ağırlık bölümündeki arkadaşlar Bölüm 1 Tüm Bölümleri Yani ;Türkçe 1, Matematik 1 ,Fen 1 Ve Sosyal 1 i Çözerler. Bölüm 2dense Sadece Edebiyat2 Ve Matematik2 yi çözerler. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Eşit Ağırlık öğrencileri Öss'de hangi konulardan soru çözücek? | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Eşit Ağırlık öğrencileri ÖSS'de hangi konulardan soru çözecektir?
O her sene değişen birşey.. bir sürü dersten bir sürü konu var kimse sana kesin şu konudan çıkar diyemez .. ama tabi hangi yılda hangi konudan kaç soru çıkmış böyle genellemeler var. bunları araştırırsan bulabilrsin. Tabi Dediğim Gibi Bunlar her Yıl değişen şeyler.
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
nilay adlı kişi bence yanlışın var
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
eşit ağırlıkta hukuk bölümünün puanı nedir?
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
eşit ağırlıkta hukuk için kaç puan gerekio ve hangı konulara çalışmamız gereklıi?
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
eşit ağırlık puanıyla öğrenci alan bölümlere girmek isteyenler 1.bölüm sorularının tamamını 2.bölümden de Matematik-2 ve Edebiyat-Sosyal sorularını çözüyorlardı.. 2010'da sınav sistemi değişiyor taslağa göre 2 aşamalı olacak önce nisan da 1 sınav olacak sonra onu geçenler haziranda 2.sınava girecekler nisandaki sınav şimdiki sistemin 1.kısmı gibi olacak haziranda matematik için sosyal için ayrı günlerde sınav olacakmış eşit ağırlıkla alan bir bölümü tercih etmek isteyenler yine matematik ve edebiyat sorularını çözecekler hukuk geçen yıl en son 5190. sıaradaki öğrenciyi almış | |
|
![]() |
| Etiketler |
| ağırlık, çözecektir, eşit, hangi, konulardan, soru, öğrencileri, Össde |
| esit agirlik konulari, |
Eşit Ağırlık öğrencileri ÖSS'de hangi konulardan soru çözecektir? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Eşit kollu terazi hangi birimleri ölçer? | badboys35 | Soru-Cevap | 4 | 08-10-2009 21:07 |
| 2 yıllık eğitim için ÖSS'ye girilmesi zorunlu mu? Eşit ağırlık mı gerekiyor? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 3 | 02-10-2009 14:55 |
| ÖSS'de kız meslek liseleri hangi bölümden sorumlu olacaklar? | ASİDUYGULAR | Soru-Cevap | 2 | 08-09-2009 16:42 |
| ÖSS'de düşündüğüm eğitim için lisede hangi alanı tercih etmeliyim? | morkedi | Soru-Cevap | 1 | 27-05-2009 15:38 |
| Eşit - Eşit Nedir - Eşit Hakkında | ThinkerBeLL | X-Sözlük | 0 | 13-04-2009 18:24 |